«Η φωτοτυπία του Πρίγκιπα!» Η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας έδειξαν τον κληρονόμο τους και ανατίναξαν το δίκτυο

Έχετε ήδη δει τον μεγάλο γιο της Μαρκλ και του πρίγκιπα; 🧐🤔 Αν όχι, τότε να είστε έτοιμοι να εκπλαγείτε! 💥 Ήταν στο 2️⃣0️⃣1️⃣9️⃣ που το βασιλικό ζεύγος καλωσόρισε τον γιο του! 😮😍 Τα χρόνια πέρασαν και ο Archie έχει ήδη γίνει 5️⃣! Το ζευγάρι μοιράστηκε οικογενειακά στιγμιότυπα τα οποία μπορείτε να δείτε σε αυτό το άρθρο! 👇

Αξίζει να αναφέρουμε ότι πρόσφατα γιόρταζαν τα 5α γενέθλια του κληρονόμου τους. Ο Archie ήρθε στον κόσμο το 2019 και μεγάλωσε την όμορφη οικογένειά τους. Η εκπληκτική ομοιότητά του με τον πρίγκιπα έγινε αντιληπτή ακόμα και λίγο μετά τον ερχομό του, γεγονός που τράβηξε την προσοχή της κοινής γνώμης.

Η βασιλική οικογένεια γιόρτασε τα γενέθλια του μικρού αγοριού στην κατοικία τους στη Σάντα Μπάρμπαρα. Ο τύπος δέχτηκε πολλά συγχαρητήρια λόγια, ωστόσο υπήρξε σιωπή από τη βρετανική οικογένεια. Για όσους δεν γνωρίζουν, η Κ. Middleton και η οικογένειά της αντιμετωπίζουν αυτή τη στιγμή προκλήσεις. Το όλο θέμα είναι ότι η πριγκίπισσα έχει διαγνωστεί με καρκίνο, αλλά οι λεπτομέρειες είναι ακόμα άγνωστες στο κοινό.

Αν η πριγκίπισσα Μέγκαν & ο πρίγκιπας Χάρι ήταν ακόμα μέρος αυτής της τοξικής φατρίας, θα είχαν δει το γλυκό μωρό πρίγκιπα Άρτσι να μεγαλώνει. Η H&M θα είχε σταλεί σε μια 25ετή ασταμάτητη περιοδεία. Χαίρομαι τόσο πολύ που βγήκαν έξω, τώρα μπορούν να βάζουν τα μωρά τους για ύπνο κάθε βράδυ. pic.twitter.com/xP1hvfYRGC

– 💗 Breaking News 💗 (@H_M_Today) April 26, 2024

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο πρίγκιπας και η Μαρκλ μετακόμισαν στην Αμερική όταν ο Άρτσι ήταν ακόμη πέντε μηνών. Επί του παρόντος, απολαμβάνουν τη ζωή τους στην ηλιόλουστη Καλιφόρνια. Θα μπορούσε να πει κανείς ότι είναι εν μέρει απομονωμένοι από τα βασιλικά πρωτόκολλα που τους επιτρέπουν να διατηρούν κάποια ιδιωτικότητα για τα παιδιά τους στις ΗΠΑ.

Θα πρέπει να αναφερθεί ότι και ο βασιλιάς πάσχει από καρκίνο και όλη η προσοχή του κόσμου είναι στραμμένη στα τελευταία νέα και τις αποκλειστικές φωτογραφίες από την οικογένεια.

Like this post? Please share to your friends: