“Η Pretty Woman δεν είναι η ίδια!” Έτσι μοιάζει και ζει σήμερα ο θρύλος του Χόλιγουντ, η Ρόμπερτς

Ήταν το 1️⃣9️⃣9️⃣0️⃣ όταν το “Pretty Woman” βγήκε στις οθόνες μας με πρωταγωνιστές την Julia Roberts και τον Richard Gere! 🎬😍Πάνω από 2️⃣ δεκαετίες έχουν περάσει και οι θαυμαστές με δυσκολία αναγνωρίζουν την πρωταγωνίστρια! 😬😱Η σταρ του Χόλιγουντ εμφανίστηκε χωρίς μακιγιάζ και έκανε πάταγο! 🤯🤐 Δείτε πώς εμφανίζεται η Roberts στο 5️⃣6️⃣ σε αυτό το άρθρο! 👇

Ήταν πριν από περίπου 2 δεκαετίες που η θρυλική ρομαντική ταινία έφτασε στις οθόνες μας κάνοντας τον πρωταγωνιστή και την πρωταγωνίστρια να μείνουν για πάντα στις καρδιές των θεατών. Η σπουδαία ταινία ήταν σίγουρα επιτυχημένη και έφερε την καριέρα τους στο χώρο σε νέο επίπεδο. Ακόμα, εκατομμύρια άνθρωποι συνδέουν αυτούς τους γίγαντες του κινηματογράφου με τους ρόλους τους.

Όσο κι αν φαίνεται περίεργο, η Roberts έχει ήδη κλείσει τα 56 της χρόνια και έχει γεράσει σαν το κρασί. Παρά τις κάποιες αλλαγές που έχει υποστεί η εμφάνισή της λόγω ηλικίας, ο κόσμος έχει την άποψη ότι έχει διατηρήσει τέλεια την εξαιρετική ομορφιά της και το χαρακτηριστικό της χαμόγελο μέσα στα χρόνια.

Η Ρόμπερτς συγκαταλέγεται μεταξύ εκείνων των παγκοσμίου φήμης ηθοποιών που αγκαλιάζουν τη φυσική γήρανση. Θεωρείται μια από τις πιο προσγειωμένες διασημότητες που δεν έχει υποβληθεί ποτέ σε καμία διαδικασία βελτίωσης της ομορφιάς της, ζει μια σεμνή ζωή και απαγορεύει ακόμη και στα παιδιά της να έχουν μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Κάθε φορά που οι φωτορεπόρτερ απαθανατίζουν την ηθοποιό του Χόλιγουντ χωρίς ίχνος μακιγιάζ, οι φωτογραφίες γίνονται αμέσως viral και γίνονται θέμα έντονης συζήτησης. Έχει εγκαταλείψει τα καλλυντικά όντας πεπεισμένη ότι η πραγματική ομορφιά βρίσκεται μέσα της.

Like this post? Please share to your friends: