“Η Pretty Woman δεν είναι η ίδια!”: Roberts στην επιφάνεια του δικτύου

Η αγαπημένη μας Pretty Woman τρόμαξε τους θαυμαστές με την εμφάνισή της! 🧐 Οι θαυμαστές αρνήθηκαν να πιστέψουν ότι αυτή η μη ελκυστική γυναίκα ήταν η Julia Roberts! 🤯😱

Υπάρχει η λανθασμένη αντίληψη ότι οι σταρ εμφανίζονται πάντα με μακιγιάζ, χτένισμα και με υπέροχα ρούχα. Ωστόσο, θα πρέπει να θυμόμαστε ότι είναι και αυτοί απλοί άνθρωποι και έχουν το απόλυτο δικαίωμα να φορούν casual ρούχα και να εμφανίζονται χωρίς καλλυντικά.

Οι φωτογράφοι είχαν τον τελευταίο καιρό την τύχη να απαθανατίσουν την παγκοσμίου φήμης ηθοποιό του Χόλιγουντ χωρίς ίχνος μακιγιάζ και με casual ρούχα. Το να πούμε ότι η τωρινή της εμφάνιση άφηνε πολλά περιθώρια για να το επιθυμήσει κανείς δεν είναι πραγματικά τίποτα να πούμε.

Οι νέες φωτογραφίες των παπαράτσι έκαναν αμέσως αίσθηση. Ο κόσμος θα συνεχίσει να εκτιμά ιδιαίτερα την ειλικρίνεια και την ανοιχτότητά της απέναντι στους πιστούς θαυμαστές της. Είναι περιττό να πούμε ότι ο χρόνος και η ηλικία έχουν ήδη καταβάλει το τίμημά τους.

Το μόνο πράγμα που παρέμεινε εντελώς αναλλοίωτο είναι το γοητευτικό της χαμόγελο. Μακράν δεν μπόρεσαν όλοι να αντισταθούν και να μην την ερωτευτούν λόγω του μοναδικού της γέλιου.

Like this post? Please share to your friends: