«Θα έπρεπε να είναι σε οίκο ευγηρίας!» Έτσι απαντά ο Kurt Russell στα σχόλια τρολαρίσματος των haters για την εμφάνιση της Goldie Hawn

Ο κόσμος συμβούλευε την Hawn να σταματήσει επιτέλους να φοράει μπικίνι μέχρι που ο σύζυγός της έσπευσε να την υπερασπιστεί!🙌 Ήταν στο 1️⃣9️⃣8️⃣3️⃣ που ξεκίνησαν ένα ειδύλλιο και από τότε είναι αχώριστοι! 😍👏 Η παλιά αγάπη δεν σκουριάζει!💯 Δείτε την αντίδραση του ηθοποιού στην κριτική προς τη σύζυγό του σε αυτό το άρθρο!👇

Είτε το πιστεύετε είτε όχι, η παγκοσμίου φήμης, επιτυχημένη και εξαιρετική ηθοποιός είναι ήδη 78 ετών, ενώ ο σύντροφός της 73. Η απίστευτη ιστορία αγάπης τους ξεκίνησε το 1983, την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Αν και δεν έχουν παντρευτεί και δύσκολα θα παντρευτούν, δεν έχουν σκοπό να χωρίσουν και μοιράζονται έναν άρρηκτο δεσμό.

Το διάσημο ζευγάρι εντοπίζεται συχνά μαζί στις διακοπές και οι περίεργοι παπαράτσι δεν παραλείπουν ποτέ να τους βιντεοσκοπήσουν. Αυτή τη φορά, η εμφάνιση της εμβληματικής ηθοποιού με μπικίνι τράβηξε την προσοχή του κοινού. Οι φωτογραφίες συγκέντρωσαν ανάμεικτες αντιδράσεις και κάποιοι μάλιστα άρχισαν να ασκούν έντονη κριτική στη γυναίκα για την εμφανώς γερασμένη της εμφάνιση.

Στον αντίποδα, ο Russell έσπευσε να πάρει το μέρος της συζύγου του. Εξακολουθεί να είναι τρελά ερωτευμένος με αυτή τη γυναίκα και τη θεωρεί μια αγέραστη ομορφιά. Ο άνδρας σέβεται την απόφαση της γυναίκας του να μην παντρευτεί, γεγονός που εξηγείται από το ότι της αρέσει να είναι ανεξάρτητη και να έχει επιλογές.

Like this post? Please share to your friends: