«Κάθε νύχτα είναι μια περιπέτεια!» Ας ρίξουμε φως στην απίστευτη ιστορία αγάπης της Streisand και του Brolin

Οι δρόμοι τους διασταυρώθηκαν για πρώτη φορά στο 1️⃣9️⃣9️⃣6️⃣ σε ένα ραντεβού στα τυφλά! 😮😍 Ας συγχαρούμε το ζευγάρι για την επέτειο γάμου του 2️⃣5️⃣th! 🎉🤗 Μετά από δεκαετίες είναι εδώ για να μοιραστούν μαζί μας το μεγαλύτερο μυστικό τους και αυτό είναι κάτι που δεν είναι όλοι έτοιμοι να ακούσουν! 🤫🧐 Για περισσότερα – δείτε το άρθρο! 👇

Ας συγχαρούμε αυτό το ζευγάρι για ένα τόσο εκπληκτικό ορόσημο – την 25η επέτειο γάμου τους. Όσο κι αν φαίνεται περίεργο, συναντήθηκαν για πρώτη φορά σε ένα ραντεβού στα τυφλά, το οποίο σηματοδότησε την αρχή της ισόβιας αγάπης τους. Η Μπάρμπα παραδέχτηκε ότι περίμενε έναν άντρα με γεμάτο κεφάλι μαλλιά και φανταστείτε την έκπληξή της όταν είδε τον φαλακρό Τζέιμς.

Ενώ για τον Τζέιμς ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά, η Μπάρμπα χρειάστηκε αρκετό καιρό για να βεβαιωθεί ότι αυτό που ένιωθε γι’ αυτόν ήταν και έρωτας. Ξεκίνησαν μια σχέση μάλλον γρήγορα και ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου το 1998.

Θα πρέπει να αναφερθεί ότι η Barbra μοιράστηκε έναν γιο με τον Elliot Gould, ο οποίος ήταν σύζυγός της από το 1961 έως το 1973. Όσον αφορά τον James, είχε παντρευτεί δύο φορές με αποτέλεσμα να είναι πατέρας τριών παιδιών. Επιπλέον, ο άνδρας έχει και τέσσερα εγγόνια που φέρνουν μόνο χαρά και ευτυχία στη ζωή του.

Ακόμη και μετά από τόσα χρόνια ο James συνεχίζει να μοιράζεται τα πιο αγνά συναισθήματα για την Barbra. Αυτοί οι δύο μοιράζονται έναν άρρηκτο δεσμό έχοντας δημιουργήσει μια όμορφη ζωή μαζί.

Like this post? Please share to your friends: