«Κάποιος ζήτησε να βγει βόμβα;» Οι νέες φωτογραφίες διακοπών της Bella Hadid κάνουν πρωτοσέλιδα

Ο κόσμος αποκαλεί την Bella Hadid «την πιο όμορφη γυναίκα του κόσμου» και να ο λόγος 😉🤌Ακόμα και η Jolie και η Kendall δεν μπορούν να σταθούν δίπλα της! 🔥Οι παπαράτσι βιντεοσκόπησαν κρυφά το supermodel με ένα μικροσκοπικό μπικίνι και έκαναν τις καρδιές να χτυπήσουν πιο γρήγορα! 👙🤤 Πόσο άδικο είναι να δείχνεις τόσο όμορφη! 🤭Για τις αποκλειστικές φωτογραφίες – δείτε το άρθρο! 👇

Οι απόψεις των ανθρώπων για την Bella Hadid ποικίλλουν σε μεγάλο βαθμό. Κάποιοι τη θεωρούν το πιο όμορφο κορίτσι στον πλανήτη μας που έχει ξεπεράσει ακόμα και τις Jolie, Kendall και Campbell. Η άλλη ομάδα ανθρώπων δεν βλέπει τίποτα ελκυστικό σε αυτήν. Ωστόσο, ένα πράγμα είναι ξεκάθαρο εδώ: τα γούστα διαφέρουν και δεν μπορεί κανείς να ικανοποιήσει απόλυτα τους πάντες.

Αυτές τις μέρες, οι φωτογράφοι δεν έχασαν την ευκαιρία να απαθανατίσουν το 27χρονο ίνδαλμα της πασαρέλας ενώ βρισκόταν σε διακοπές. Η Χαντίντ φορούσε ένα μαύρο μπικίνι που αποκάλυπτε τα περισσότερα σημεία του σώματός της και άφηνε ελάχιστα περιθώρια για φαντασία. Ενώ κάποιοι τη θαύμαζαν ειλικρινά κάνοντας λόγο για «ονειρεμένο σώμα», οι υπόλοιποι τη θεωρούσαν μια απολύτως συνηθισμένη κοπέλα που έχει χρήματα και έχει υποβληθεί σε αμέτρητες αισθητικές επεμβάσεις.

«Εκπέμπει δονήσεις θεάς», «Είναι αδύνατο να πάρουμε τα μάτια μας από αυτή την ομορφιά!», «Γενετική ή πλαστικές επεμβάσεις;», «Υπάρχουν εκατομμύρια σαν κι αυτήν. Γιατί την λατρεύουν τόσοι πολλοί άνθρωποι;”, “Τέλεια από την κορυφή ως τα νύχια”, “Κάποιος ζήτησε να γίνει εικόνα;”.

Like this post? Please share to your friends: