“Κάποτε ένας καρδιοκατακτητής του Χόλιγουντ, τώρα ένας άστεγος!” Η τελευταία έξοδος του Βαλ Κίλμερ προκάλεσε αντιδράσεις

Ο κόσμος περνάει τον Κίλμερ για ζητιάνο καθώς κάνει σπάνια δημόσια εμφάνιση! 😬😱Εκατομμύρια καρδιές του ανήκαν τότε, αλλά τώρα χρειάζεται θάρρος για να τον κοιτάξεις! 🙄😤Αυτό έκαναν οι κακές συνήθειες στον “κορυφαίο καρδιοκατακτητή του Χόλιγουντ”! 🧐😳Δείτε τις τελευταίες του φωτογραφίες σε αυτό το άρθρο! 👇

Κανείς δεν θα αρνηθεί ότι ήταν ένας από τους πιο επιθυμητούς και εξαιρετικούς αστέρες του Χόλιγουντ, του οποίου ο εμβληματικός ρόλος, το χάρισμα και η ελκυστικότητα τον εκτόξευσαν στο προσκήνιο. Κάποτε είχε χαρακτηριστεί ως ο κύριος καρδιοκατακτητής, το ίδιο πράγμα δεν μπορεί να ειπωθεί γι’ αυτόν τώρα.

Ωστόσο, η ηλικία, η κακή υγεία και οι πολλαπλές αισθητικές επεμβάσεις τον έχουν αλλάξει πέρα από κάθε αναγνώριση. Ο τρόπος με τον οποίο έχει αλλάξει το πρόσωπό του δεν αφήνει καθόλου όλους ικανοποιημένους προκαλώντας μεγάλο δημόσιο σκάνδαλο. Αν και ο ίδιος δεν έχει μπει σε πολλές λεπτομέρειες για την πορεία του, οι πιστοί θαυμαστές του προφανώς τον είδαν να μεταμορφώνεται μέσα στα χρόνια.

Λίγοι γνωρίζουν ότι πάλεψε με τον καρκίνο του λαιμού και χρειάστηκε να περάσει από εκτεταμένες και περίπλοκες θεραπείες. Ο Κίλμερ υποβλήθηκε σε σοβαρές επεμβάσεις και έχασε ακόμη και τη φωνή του. Όλα αυτά δεν κατάφεραν να περάσουν απαρατήρητα και πλέον είναι δύσκολο να αναγνωρίσει κανείς τον 64χρονο σταρ.

Η τελευταία του εμφάνιση έκανε θραύση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και όλοι υποστήριζαν συνεχώς ότι έχει χάσει εντελώς τον εαυτό του. Επιλέγει πιο χαλαρές εμφανίσεις και εμφανίζεται τις περισσότερες φορές ατημέλητος.

Like this post? Please share to your friends: