“Κάποτε ήταν τάση, τώρα είναι ενοχλητικό!” Μια σειρά φωτογραφιών με τα πιο μοντέρνα χτενίσματα που μπορεί να σας φαίνονται άσχημα τώρα

Εδώ είναι τέσσερα χτενίσματα που τα κορίτσια και οι γυναίκες καλύτερα να ξεχάσουν για πάντα! 😬🤐Δείτε ποια χτενίσματα θεωρούνταν δημοφιλή τον 20ο αιώνα σε αυτό το άρθρο! 👇👇👇

Αν υπάρχουν όσοι ενδιαφέρονται για τη μόδα, γνωρίζετε καλά ότι εκτός από τα ρούχα και τα αξεσουάρ, ορισμένα χρώματα, το μακιγιάζ και τα χτενίσματα γίνονται τάσεις. Σήμερα, θα σας πούμε ποια χτενίσματα δεν είναι πια στη μόδα.

Παραλλαγή ενός ανεπίσημου κουρέματος, η κορύφωση του οποίου ήταν τη δεκαετία του 1990. Αυτό το χτένισμα απολάμβανε μεγάλη ευκαιρία μεταξύ των οπαδών των υποκουλτούρων και των εραστών της ροκ μουσικής.

Η μόδα έχει περάσει, αλλά σήμερα είναι δυνατόν να συναντήσετε ανθρώπους με αυτό το χτένισμα. Αν είστε ανάμεσά τους, σας συνιστούμε να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή στην πραγματική αντικατάσταση αυτού του χτενίσματος.

Παρόλο που αυτό το χτένισμα ήταν ένα από τα πιο μοντέρνα τον προηγούμενο αιώνα, τώρα αποτελεί αντι-τάση. Οι αφέλειες με σπάνιες τούφες κάνουν οπτικά το χτένισμα πιο ογκώδες.

Μία από τις εναλλακτικές της είναι η φιλιροβάννα αφέλειες. Οι αφέλειες αυτές δεν έχουν ξεκάθαρη κοπή και δεν καλύπτουν ολόκληρο το μέτωπο. Αυτό το χτένισμα απολάμβανε την τεράστια δημοτικότητά του μεταξύ των σταρ του θεάματος.

Θα πρέπει να δώσουμε ιδιαίτερη προσοχή και σε αυτό το χτένισμα. Αυτό ονομάζεται “γλάστρα”. Για κάποιους, μοιάζει ακόμη και με καπέλο το οποίο δεν φαίνεται πλέον κομψό και μοντέρνο. Ένας μεγάλος αριθμός μοντέλων συνήθιζε να έχει ένα τέτοιο χτένισμα τον προηγούμενο αιώνα.

Ακολουθεί ένα χτένισμα που απέκτησε τεράστια δημοτικότητα πίσω στη δεκαετία του 2000. Αυτό κρύβει το μέτωπο των κομιστριών και, θα μπορούσε να πει κανείς, δεν ταιριάζει καθόλου σε όλους. Αυτό πρωτοεμφανίστηκε τη δεκαετία του 1970 και αργότερα έγινε τάση.

Like this post? Please share to your friends: