“Κάτι για το οποίο κανείς δεν μιλάει!” Εδώ είναι όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τη ζωή και την καριέρα του Κλιντ Ίστγουντ

Είχε βαφτιστεί ένας από τους πιο επιθυμητούς ηθοποιούς που εμφανίστηκαν στην οθόνη, αλλά οι θαυμαστές φοβούνται να τον κοιτάξουν τώρα! 👨‍🦰➡️👴 Έτσι έχουν αλλάξει τον Ίστγουντ η ηλικία και τα χρόνια! 😬🥱 Ας ρίξουμε μια διπλή ματιά στην πορεία του Αμερικανού ηθοποιού προς το σταρ! 🧐 Μάθετε περισσότερα σε αυτό το άρθρο! 👇

Γεννημένος στο Σαν Φρανσίσκο το 1930, ο δρόμος του Κ. Ίστγουντ προς την επιτυχία και τη διασημότητα σημαδεύεται από προκλήσεις και δυσκολίες. Δεδομένου ότι ο πατέρας του ήταν εργάτης χαλυβουργίας, η οικογένεια έπρεπε να μετακομίζει συχνά. Αρχικά, είναι το ασυνήθιστο ύψος του, 1,80 μ., που την έκανε να ξεχωρίζει και είχε το παρατσούκλι “Σαμψών” από τις μικρές του ηλικίες.

Στρατολογήθηκε στον αμερικανικό στρατό το 1950. Μετά την αποφοίτησή του από το λύκειο εργάστηκε ως ναυαγοσώστης στο Seatlle. Ωστόσο, ένα τραγικό γεγονός συνέβη όταν ήταν 21 ετών. Ήταν μια μεταμορφωτική εμπειρία που άλλαξε τη ζωή του ριζικά.

Ο Ίστγουντ έμεινε πίσω όταν το αεροσκάφος του συνετρίβη στον Ειρηνικό Ωκεανό.

“Θυμάμαι ότι κολύμπησα μερικά μίλια προς την παράσταση και σκέφτηκα: “Λοιπόν, τα 21 δεν είναι όσο θέλει να ζήσει ένας άνθρωπος”. Ήταν καθοριστικό και για την καριέρα του και σκηνοθέτησε το “Sully: Miracle on the Hudson”.

Η ταινία απεικόνιζε την υπέροχη αναγκαστική προσγείωση στον ποταμό Χάντσον το 2009 της πτήσης 1549 της US Always. Αργότερα εξέφρασε την υψηλή εκτίμησή του για τον χαρακτήρα του Sully που έσωσε τις ζωές περισσότερων από 100 επιβατών και μελών του πληρώματος.

Επί του παρόντος, είναι ήδη 89 ετών και εξακολουθεί να διατηρεί την αναντικατάστατη θέση της στην κινηματογραφική βιομηχανία. Μπορεί να υπερηφανεύεται ότι έχει υποδυθεί δεκάδες ρόλους και η σημαντική συμβολή του δύσκολα μπορεί να υπερεκτιμηθεί.

Like this post? Please share to your friends: