“Και η κόρη του; Αποκλείεται!” Τα τελευταία νέα για την κληρονόμο του Μπρους Γουίλις, την Ταλούλα, ανατίναξαν το δίκτυο

Τώρα ήρθε η ώρα να προσευχηθούμε και για την κόρη του Willis! 😢🙏Τι φτωχή οικογένεια! 😩 Οι καρδιές των θαυμαστών έσπασαν σε χιλιάδες κομμάτια μετά τα νέα για την Tallulah! 💔😞Τι συνέβη στο κορίτσι και γιατί όλοι ανησυχούν τόσο πολύ; 🤔🧐 Για να μάθετε τα πάντα – δείτε το άρθρο! 👇

Ενώ όλος ο κόσμος προσεύχεται για τον θρυλικό σταρ των ταινιών δράσης, φοβόμαστε να πούμε ότι ήρθε η ώρα να προσευχηθούμε και για την κόρη του. Να θυμίσουμε ότι ο Willis έχει διαγνωστεί με αφασία. Η πάθηση εξελίσσεται ενεργά και έχει ήδη καταβάλει το τίμημα της στον εξέχοντα θρύλο του κινηματογράφου.

Η κατάστασή του δεν του άφησε άλλη επιλογή από το να βάλει τέλος στη θλιβερή καριέρα του. Ο Μπρους έχει πάψει να αναγνωρίζει ακόμη και τους περισσότερους συγγενείς και φίλους του και πιστεύεται ότι του απομένει ελάχιστος χρόνος. Η οικογένειά του τον περιβάλλει πάντα με αγάπη, ζεστασιά και στοργή μοιράζεται συχνά τα νέα και αποκλειστικές φωτογραφίες.

Ωστόσο, η κατάσταση της υγείας της κόρης τους έχει γίνει πιο έντονη και έχει προκαλέσει ανησυχίες στα μέλη της οικογένειας. Το ενδιαφέρον τους επικεντρώνεται πλέον στην κατάσταση της ψυχικής της υγείας. Το όλο θέμα Η D. Moore αποκάλυψε ότι η κόρη της άρχισε να υποφέρει από ανορεξία τρεις μήνες μετά την απειλητική για τη ζωή διάγνωση του πατέρα της.

“Ο Μπρους την είδε να μαραζώνει και αυτό επιδείνωσε τα δικά του προβλήματα. Συγκλονίστηκε όταν είδε τον πόνο της Tallulah”.

Το κορίτσι αποκάλυψε ότι διαγνώστηκε με οριακή διαταραχή προσωπικότητας. Οι θαυμαστές προσεύχονται για την Tallulah και ελπίζουν ότι τα βάσανά της θα λάβουν σύντομα τέλος και ότι θα λάβει υποστήριξη και επαγγελματική βοήθεια.

Like this post? Please share to your friends: