“Και οι εικόνες γερνούν!” Η Νικόλ Κίντμαν ανοίγει νέους δρόμους για τη φυσικότητα και κάνει καταιγίδα στο δίκτυο με τη νέα της εικόνα

Η Κίντμαν εγκαταλείπει τη βαφή των μαλλιών της και αφήνει τους πάντες άφωνους! 🧐😯 Η ηθοποιός κάνει σπάνια εμφάνιση με εντελώς γκρίζα μαλλιά! 🤐🤯Δείτε τα σκανδαλώδη πλάνα σε αυτό το άρθρο! 👇👇👇

Η τολμηρή απόφασή της να σταματήσει να βάφει τα μαλλιά της και να αγκαλιάσει τη φυσική γήρανση έχει επαινεθεί ιδιαίτερα από την πλειοψηφία. Το να πούμε ότι άφησε τους πάντες άφωνους με τη ριζική μεταμόρφωσή της δεν είναι τίποτα να πούμε. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να υπάρξουν ανάμεικτες αντιδράσεις.

Οι περισσότεροι χρήστες του δικτύου δεν μπόρεσαν να μείνουν αδιάφοροι και να μην σχολιάσουν το ριζικό makeover της εξαιρετικής ηθοποιού. Κάποιοι άρχισαν να την επαινούν υποστηρίζοντας ότι η απόφασή της σίγουρα απαιτούσε θάρρος, ενώ οι υπόλοιποι αντιπαθούσαν έντονα τη νέα της εμφάνιση.

Πολλοί υποστήριξαν έντονα την άποψη ότι άρχισε να μοιάζει 10 χρόνια μεγαλύτερη και αναρωτήθηκαν αν πήρε τη σωστή απόφαση ή όχι. Συνολικά, κανείς δεν έμεινε αδιάφορος. Η εντελώς νέα της εικόνα δεν ξέφυγε από την ιδιαίτερη προσοχή κανενός.

“Τι οδήγησε μια τόσο εντυπωσιακή γυναίκα να αλλάξει έτσι;”, “Σίγουρα όχι η καλύτερη απόφαση!”, “Τώρα βλέπω πώς θα φαίνεται ως γιαγιά!”, “Τι τολμηρό εκ μέρους σου!”.

Like this post? Please share to your friends: