«Και οι Heartbreakers γερνάνε!» Έτσι έχουν αλλάξει τα χρόνια τον πιο επιθυμητό ηθοποιό της δεκαετίας του 1970, τον Nick Nolte

Πίσω στο 1️⃣9️⃣7️⃣0️⃣s οι γυναίκες τον αποκαλούσαν τον πιο καυτό άντρα του κινηματογράφου, αλλά κρατήστε την ανάσα σας πριν τον δείτε τώρα! 😬😵‍💫 Πολλοί τον θυμούνται από τις ταινίες «Warrior» και «Affliction»! 🎬🤩Ο σταρ με τον οποίο όλοι είχαν ερωτευτεί έχει ήδη γίνει 8️⃣2️⃣ του οποίου τις πρόσφατες φωτογραφίες μπορείτε να δείτε σε αυτό το άρθρο! 👇

Κανείς δεν θα αρνηθεί ότι ο N. Nolte ήταν από τους πιο επιθυμητούς ηθοποιούς που έφεραν μαζί του μια νέα εποχή στον κινηματογράφο. Ανάμεσα στις πιο διάσημες ταινίες του είναι ο «Πολεμιστής», ο «Πρίγκιπας των παλιρροιών» και το «Under Fire». Όχι μόνο οι εξαιρετικές υποκριτικές του ικανότητες και το απίστευτο ταλέντο του, αλλά και το χάρισμα και η αρρενωπότητα τον διαμόρφωσαν ως έναν από τους ηθοποιούς με τη μεγαλύτερη επιρροή.

Ο Nolte έχει γίνει ένας από τους μεγαλύτερους γίγαντες του κινηματογράφου που πέτυχε συνολική φήμη και μεγάλη αναγνώριση . Εκείνα τα χρόνια, κέρδισε τις καρδιές εκατομμυρίων κοριτσιών γυναικών που χαρακτηρίστηκαν ως «σύμβολο του σεξ». Ο Nick κέρδισε επάξια τη Χρυσή Σφαίρα καλύτερου ηθοποιού σε δραματική ταινία το 1991.

Λίγοι γνωρίζουν ότι ήταν ταλαντούχος ποδοσφαιριστής από μικρή ηλικία και τον αποκαλούσαν μάλιστα «κοκαλιάρικο, αδέξιο παιδί με περικοπή». Είχε επίσης δυσλεξία και πάλευε να γίνει αποδεκτός.

Like this post? Please share to your friends: