“Καλώς ήρθες στον κόσμο, αγγελούδι” Η πρώτη φωτογραφία του μωρού του Πάτινσον και της Γουότερχαουζ βγαίνει στην επιφάνεια το δίκτυο

Έδειξαν για πρώτη φορά το νεογέννητο μωρό τους και έλιωσαν τις καρδιές όλων! 🫠💘 Ο καρδιοκατακτητής από το “Twilight” έγινε για πρώτη φορά πατέρας με την τραγουδίστρια Suki Waterhouse! 👨‍👩‍👧😍 Οι σύζυγοι υποδέχτηκαν πρόσφατα το πρωτότοκο τους, του οποίου την αποκλειστική φωτογραφία μπορείτε να βρείτε σε αυτό το άρθρο! 👇

Η μεγάλη είδηση για τον πρωταγωνιστή του “Twilight” και την τραγουδίστρια S. Waterhouse έσκασε πρόσφατα στο δίκτυο. Οι σύζυγοι έχουν αγκαλιάσει τη γονεϊκότητα καλωσορίζοντας το πρωτότοκο παιδί τους. Το να πούμε ότι οι θαυμαστές του Robert Pattinson και της ερμηνεύτριας ήταν απόλυτα ενθουσιασμένοι δεν είναι τίποτα να πούμε.

Το ζευγάρι εξακολουθεί να κρατάει μυστικές τις λεπτομέρειες για το νεογέννητο, όπως το όνομα και το φύλο του μωρού. Τον τελευταίο καιρό, η Suki έχει χτυπήσει τα social media με την πρώτη φωτογραφία του παιδιού τους.

Πολλοί σταρ, μεταξύ των οποίων και η P. Hilton, εξέφρασαν τη χαρά και τον ενθουσιασμό τους για τα μεγάλα νέα. Η γλυκιά ανάρτηση συγκέντρωσε θετικά σχόλια και όλοι λένε το ίδιο πράγμα: το γλυκό μωρό θα είναι το τέλειο αντίγραφο των θρυλικών γονιών τους.

Μη διστάσετε να μοιραστείτε τη γνώμη σας στα σχόλια!

Like this post? Please share to your friends: