“Κανείς δεν ήταν έτοιμος γι’ αυτό!” Πώς ήταν η κοπέλα του Ριβς πριν το ειδύλλιο με τον ηθοποιό προκαλέσει σάλο

100% σίγουροι ότι κανείς σας δεν έχει δει την γκριζομάλλα φίλη του Ριβς στα νιάτα της! 😉Έτσι εμφανιζόταν η Αλεξάνδρα Γκραντ πριν γκριζάρουν τα μαλλιά της! 👩➡️🧑‍🦳 Αυτοί που την αποκαλούσαν “ασχημόπαπο” θέλουν να πάρουν πίσω τα λόγια τους! 🤫🤐 Δείτε τις αρχειακές φωτογραφίες σε αυτό το άρθρο! 👇

Δεν είναι πια μυστικό ότι η Κ. Ριβς έχει εδώ και καιρό μια ρομαντική σχέση με την Α. Γκραντ. Η διαφορά ηλικίας τους δεν ξεπερνά τα 2 χρόνια, ωστόσο η καλλιτέχνιδα φαίνεται να μοιάζει μεγαλύτερη ακόμα και από τη μητέρα του θρυλικού ηθοποιού. Η μη συνηθισμένη εμφάνισή της δεν παύει ποτέ να αποτελεί θέμα συζήτησης.

Όπως είναι γνωστό, τα γκρίζα μαλλιά της δεν έχουν καμία σχέση με την ηλικία, καθώς η Grant ισχυρίζεται ότι τα μαλλιά της άρχισαν να γκριζάρουν όταν ακόμα ήταν στα 20 της. Μια δύσκολη επιλογή ήταν μπροστά της: να βάφει τακτικά τα μαλλιά της ή να αγκαλιάσει τη φυσική της ομορφιά. Η επιλογή της έπεσε στη δεύτερη επιλογή.

Ανεξάρτητα από την ασυνήθιστη εμφάνισή της, η Grant είναι πραγματικά έξυπνη και καλλιτεχνική, την οποία ο Reeves επέλεξε όχι με βάση την ομορφιά, αλλά την προσωπικότητα, όπως ισχυρίζονται οι θαυμαστές της.

Like this post? Please share to your friends: