Κανείς δεν πίστευε ότι αυτή η έφηβη θα μπορούσε να αποκαταστήσει το δωμάτιό της, αλλά έδειξε το τελικό αποτέλεσμα και άφησε τους πάντες άφωνους

Μια έφηβη αφαίρεσε τις ταπετσαρίες του δωματίου της ισχυριζόμενη ότι θα τις άλλαζε όπως της άρεσε! 🤭🫣 Δεν άκουσε τους άλλους και σύντομα έδειξε το τελικό αποτέλεσμα το οποίο μπορείτε να δείτε σε αυτό το άρθρο! 🧐👇

Η σημερινή ιστορία αφορά την 14χρονη Julie από τη Μεγάλη Βρετανία που συνειδητοποίησε ξεκάθαρα ότι το δωμάτιό της χρειάζεται επειγόντως ανακαίνιση. Σύντομα ξεκίνησε και αφαίρεσε όλες τις ταπετσαρίες. Η Julie αποφάσισε να κάνει το σχέδιο σύμφωνα με το στυλ της.

Για τη δουλειά, η Julie πήρε μερικά κουτιά μπογιάς, μια σπάτουλα και κολλητική ταινία και αυτό είναι όλο. Για δύο ημέρες “μαγείρευε” τον καθαρισμένο τοίχο, καταγράφοντας τα πάντα με την κάμερα και μοιραζόμενη συνεχώς την πρόοδο με τους followers της.

Σύμφωνα με τα σχέδια της κοπέλας, γεωμετρικά σχήματα διαφορετικών μεγεθών και χρωμάτων εμφανίστηκαν στον τοίχο. Για να κάνει τις άκρες τους να φαίνονται τακτοποιημένες και ομοιόμορφες, χρησιμοποίησε την ταινία κάλυψης.

Η Julie δημοσίευσε μια φωτογραφία του πρωτότυπου σχεδίου της στην επίσημη ομάδα DIY On a Budget Official, όπου όλοι την επαίνεσαν ιδιαίτερα. Η μητέρα του κοριτσιού ήταν πραγματικά έκπληκτη και ενθουσιασμένη από το τελικό αποτέλεσμα της μεταμόρφωσης του δωματίου.

Κάποιοι από τους συνδρομητές επαίνεσαν τη Julie, κάποιοι δεν είχαν καν πρόβλημα να προσλάβουν μια νεαρή σχεδιάστρια για να δημιουργήσει ένα σχέδιο για το σπίτι τους και κάποιοι ζήλεψαν το κορίτσι, οι γονείς του οποίου αντέδρασαν τόσο ήρεμα σε αυτό που συνέβαινε.

Like this post? Please share to your friends: