Κανείς δεν πίστευε ότι η γυναίκα θα μπορούσε να κάνει το “άσχημο” διαμέρισμά της να φαίνεται καλύτερο, αλλά ξεπέρασε τις προσδοκίες όλων.

Ακόμα και οι φίλοι και οι συγγενείς μου με κορόιδευαν όταν ξεκίνησα μια ανακαίνιση μόνη μου, αλλά τίποτα δεν μπορούσε να μου αλλάξει γνώμη! 😉😮 Από ένα παλιό και άθλιο μέρος απέκτησα ένα πολυτελές σπίτι για το οποίο όλοι ονειρεύονται! 😍🫠Δείτε τις φωτογραφίες πριν-μετά σε αυτό το άρθρο! 👇

Αρχικά, ήταν ένα τυπικό παλιό κτίριο με έκταση 45 τετραγωνικά μέτρα. Η προηγούμενη διαρρύθμιση ήταν άβολη και άφηνε πολλά περιθώρια. Συνολικά, η εμφάνιση του διαμερίσματος ήταν σε άθλια κατάσταση. Έτσι, λίγο μετά την αγορά του, ο ιδιοκτήτης προσέλαβε χωρίς δεύτερη σκέψη έναν σχεδιαστή για να δημιουργήσει ένα μοντέρνο εσωτερικό.

Τώρα, η είσοδος στην κουζίνα μεταφέρθηκε από το διάδρομο στο σαλόνι και εκεί που ήταν το προηγούμενο πέρασμα, υπάρχει τώρα ένα ψυγείο. Για τους τοίχους επιλέχθηκε μια ουδέτερη απόχρωση. Οι ιδιοκτήτες ήθελαν ο νεροχύτης να μετακινηθεί προς το παράθυρο.

Οι τοίχοι στο σαλόνι έχουν επίσης μια ανοιχτή και ουδέτερη απόχρωση. Όσον αφορά το δάπεδο, είναι στρωμένο με μηχανικό ξύλο. Μια τραπεζαρία με στρογγυλό τραπέζι στήθηκε κοντά στο παράθυρο. Μπορεί κανείς να δει έναν μεγάλο καναπέ κοντά στον τοίχο. Απέναντι, σύμφωνα με το κλασικό σχήμα, τοποθέτησαν μια τηλεόραση. Πιο κοντά στο διάδρομο υπάρχουν επίσης βιβλιοθήκες και ένας πάγκος ανάγνωσης.

Το υπνοδωμάτιο χωρίστηκε σε δύο μέρη: στο πρώτο μέρος υπήρχε ένα πλήρες υπνοδωμάτιο και στο δεύτερο μέρος υπήρχε ένα μεγάλο καμαρίνι όπου οι νέοι ιδιοκτήτες μπορούν να αποθηκεύσουν πολλά πράγματα. Η πρόσβαση στο καμαρίνι γίνεται μόνο από το σαλόνι.

Χάρη στην ικανή ανάπλαση, το μπάνιο αυξήθηκε σε μέγεθος. Κατάφεραν να τοποθετήσουν εδώ μπανιέρα, τουαλέτα, νιπτήρα, πλυντήριο ρούχων, στεγνωτήριο και αποθηκευτικό χώρο. Για την επένδυση του δαπέδου και των τοίχων χρησιμοποιήθηκαν απομιμήσεις μαρμάρινων πλακιδίων, χρώματα ανθεκτικά στην υγρασία και ψηφιδωτά.

Like this post? Please share to your friends: