«Κανείς δεν πιστεύει ότι αυτή είναι η ίδια κουζίνα!» Η ριζική αποκατάσταση αυτής της κατεστραμμένης κουζίνας ανατίναξε το δίκτυο

Ακόμα και οι γείτονες γελούσαν με εμένα και τον σύζυγό μου, οπότε ξέραμε ότι ήταν καιρός για αλλαγές!🙌 Αποκαταστήσαμε την άθλια κουζίνα μας πέρα από κάθε αναγνώριση και ξεπεράσαμε τις προσδοκίες όλων! 👏🤩Τα τελικά αποτελέσματα ήταν εντυπωσιακά! 🔥Δείτε τις φωτογραφίες πριν-μετά σε αυτό το άρθρο!

Το σημερινό άρθρο αναφέρεται σε ένα παντρεμένο ζευγάρι που μεταμόρφωσε τη μικρή και μίζερη κουζίνα του και έγινε αστέρι του διαδικτύου. Καθώς η εμφάνισή της άφηνε πολλά περιθώρια, οι σύζυγοι ξόδεψαν τα χρήματα που είχαν εξοικονομήσει για την αποκατάστασή της. Έριξαν την καρδιά και την ψυχή τους στο έργο και το τελικό αποτέλεσμα τους άφησε απόλυτα ικανοποιημένους.

Το πρώτο πράγμα που σκέφτηκαν ήταν μια κόγχη από γυψοσανίδα. Έτσι, διαχώρισαν τον χώρο που προοριζόταν για τα έπιπλα της κουζίνας. Στην κορυφή της κόγχης αποφασίστηκε να γίνουν τρύπες για προβολείς. Αυτά τα φώτα θα είναι ξεχωριστά από τα κανονικά φώτα της κουζίνας.

Αρχικά, σχεδίαζαν να χρησιμοποιήσουν πλακάκια για τους τοίχους, ωστόσο στη συνέχεια η επιλογή τους έπεσε στο laminate, το οποίο έδωσε στο δωμάτιο ακόμα περισσότερη πρωτοτυπία και ιδιαίτερη ατμόσφαιρα. Η κόγχη ολοκληρώθηκε με μια κολώνα που διαχωρίζει τα έπιπλα της κουζίνας από τις συσκευές. Τοποθέτησαν τα μικροσυσκευές και τον φούρνο το ένα πάνω στο άλλο, ώστε να εξοικονομήσουν περισσότερο χώρο.

Εδώ, μπορεί κανείς να δει και τα χαμηλότερα ντουλάπια. Οι ιδιοκτήτες αποφάσισαν να μην εγκαταστήσουν πάνω. Αντ’ αυτού, κρέμασαν ράφια που χωρούσαν όλα όσα χρειάζονταν. Το χρώμα των επίπλων και η απόχρωση του laminate ταιριάζουν απόλυτα. Το laminate δεν είναι τόσο ακριβό όσο τα πλακάκια, ωστόσο δεν φαίνεται χειρότερο.

Η επόμενη εργασία ήταν να τοποθετηθούν μερικά φωτεινά υφάσματα πάνω από το τραπέζι της τραπεζαρίας. Η ανακαίνιση αποδείχθηκε καταπληκτική και ακόμη και εντυπωσιακή.

 

Like this post? Please share to your friends: