“Κανείς δεν πιστεύει ότι αυτό είναι το ίδιο διαμέρισμα!” Η οικογένεια αγόρασε ένα παλιό διαμέρισμα και του έκανε μια εκπληκτική επισκευή

Η σύζυγός μου και εγώ αγνοήσαμε τις συμβουλές του κόσμου και αγοράσαμε αυτό το διαμέρισμα με μια παλιά ανακαίνιση! 😬🥱 Οι άνθρωποι ήταν επιφυλακτικοί για αυτό μέχρι που του δώσαμε μια καταπληκτική ανακαίνιση! 🫠🤩 Τώρα, όλοι θέλουν τα λόγια τους πίσω! 🫣Δείτε μια από τις πιο πρωτοφανείς αλλαγές που έγιναν ποτέ σε αυτό το άρθρο! 👇

Οι νέοι ιδιοκτήτες έγιναν ένα παντρεμένο ζευγάρι με μια ενήλικη κόρη. Ο ζωτικός χώρος βρίσκεται σε ένα σχετικά παλιό σπίτι και έχουν περάσει χρόνια από τότε που υπέστη ανακαίνιση. Κανείς δεν ήθελε να αγοράσει αυτό το διαμέρισμα στο παρελθόν, μέχρι που μια οικογένεια είδε προοπτικές σε αυτό και πήρε το ρίσκο.

Έτσι, όταν οι νέοι ιδιοκτήτες μετακόμισαν, δεν έχασαν καθόλου χρόνο και επικοινώνησαν αμέσως με ένα στούντιο σχεδιασμού, καθώς έπρεπε να δημιουργηθούν πολλοί λειτουργικοί χώροι σε ένα διαμέρισμα για να ικανοποιήσουν κάθε μέλος της οικογένειας.

Στο δάπεδο του διαδρόμου χρησιμοποιήθηκε laminate SPC, το οποίο μοιάζει με παρκέ ψαροκόκαλο. Αποφασίστηκε να βαφτούν οι τοίχοι λευκοί. Μεταξύ των δύο ντουλαπιών τοποθετήθηκε ένα τραπεζάκι με συρτάρια, γάντζους για τα εξωτερικά ρούχα και έναν καθρέφτη.

Βρήκαν σωστό να τοποθετήσουν έναν γωνιακό καναπέ στο κέντρο του σαλονιού, ο οποίος έχει τη λειτουργία να μετατρέπεται σε χώρο ύπνου για τους επισκέπτες. Και στις δύο πλευρές του καναπέ τοποθετήθηκαν δύο βιβλιοθήκες όπου υπήρχε ειδική θέση για τα βιβλία του ιδιοκτήτη. Απέναντι από το μαλακό γκρουπ υπάρχει ένας χώρος τηλεόρασης με κρεμαστό ντουλάπι, ο οποίος μεταβαίνει ομαλά στον χώρο εργασίας.

Στα αριστερά της εισόδου βρισκόταν ο χώρος της κουζίνας. Εδώ υπάρχει ένα γωνιακό σετ, οι προσόψεις του οποίου είναι κατασκευασμένες σε θαλασσινό πράσινο χρώμα. Το ίδιο το σετ κατασκευάζεται κατά παραγγελία. Ο πάγκος εργασίας είναι κατασκευασμένος από χαλαζία και οι νέοι ιδιοκτήτες επέλεξαν λευκά ορθογώνια πλακάκια για το backsplash.

Αυτό το δωμάτιο ανήκει στην κόρη του ιδιοκτήτη και το να πούμε ότι είναι πλήρως ικανοποιημένη με το σχεδιασμό του δεν είναι τίποτα να πούμε. Αποφασίστηκε να βαφτούν οι τοίχοι σε μια ήπια πράσινη απόχρωση. Κατά την είσοδο στο δωμάτιο, υπήρχε ένα μεγάλο σύστημα αποθήκευσης με λευκά μέτωπα και ένα μικρό ανοιχτό ράφι.

Like this post? Please share to your friends: