Κανείς δεν σκέφτηκε να αγοράσει αυτό το άθλιο διαμέρισμα, μέχρι που ένα ζευγάρι είδε προοπτικές σε αυτό

Ο σύζυγός μου και εγώ δεν ακούσαμε κανέναν και αγοράσαμε ένα “άσχημο” διαμέρισμα με ανακαίνιση γιαγιάς! 😳😬 Επιλέξαμε ένα παλιό σπίτι, αλλά δεν το μετανιώσαμε αργότερα! 😏🤌Ήρθε η ώρα για αλλαγές όταν συνειδητοποιήσαμε ότι ντρεπόμασταν να καλούμε καλεσμένους! 🙄😓 Δείτε τις φωτογραφίες πριν και μετά σε αυτό το άρθρο! 👇

Ενώ κανείς δεν σκεφτόταν καν να αγοράσει ένα τόσο ερειπωμένο και γκρεμισμένο διαμέρισμα, οι σημερινοί σύζυγοι είδαν μεγάλες δυνατότητες σε αυτό και έσπευσαν να το αλλάξουν πέρα από κάθε αναγνώριση. Αν και αρχικά ήταν άνετο, συνειδητοποίησαν σαφώς ότι ήταν καιρός για ριζικές αλλαγές.

Ήταν το μεγάλο τους όνειρο να αποκτήσουν το δικό τους σπίτι που θα τους ικανοποιούσε πλήρως. Μόλις μάζεψαν αρκετά χρήματα και αγόρασαν αυτό το διαμέρισμα, έσπευσαν να προσλάβουν έναν σχεδιαστή εσωτερικών χώρων. Τώρα, αντί για σκούρα ταπετσαρία, επέλεξαν τον ανοιχτόχρωμο χρωματισμό που έδωσε στο διαμέρισμα μια ωραία ατμόσφαιρα.

Οι αποχρώσεις του γκρι και του λευκού κυριαρχούν εδώ και κάνουν το σπίτι να φαίνεται κομψό και μοντέρνο. Απολύτως όλα τα δωμάτια υπέστησαν μεγάλες αλλαγές. Δεν φείσθηκαν χρημάτων για τα έπιπλα. Εκτός από τα κύρια δωμάτια, υπάρχει επίσης μια ειδικά σχεδιασμένη ζώνη χαλάρωσης καθώς και παιδικό δωμάτιο.

Μη διστάσετε να μοιραστείτε τη γνώμη σας μαζί μας στα σχόλια!

Like this post? Please share to your friends: