Κανείς δεν σκέφτηκε να μετακομίσει σε αυτό το ετοιμόρροπο διαμέρισμα μέχρι που ένα ζευγάρι πήρε το ρίσκο και το αγόρασε

Ο σύζυγός μου και εγώ δεν ακούσαμε κανέναν, αγοράσαμε ένα “άσχημο” διαμέρισμα και δεν το μετανιώσαμε αργότερα! 😮🤩Όλοι προσπάθησαν να μας αλλάξουν γνώμη, αλλά αγνοήσαμε τις συμβουλές τους και στο τέλος πήραμε το πιο πολυτελές διαμέρισμα που είχαμε ποτέ! 😒👏Δείτε τα τελικά αποτελέσματα σε αυτό το άρθρο! 👇

Το διαμέρισμα για το οποίο θα μιλήσουμε σήμερα βρίσκεται σε ένα κτίριο από τούβλα που χρονολογείται από τη δεκαετία του 1950. Αρχικά, κανείς δεν σκέφτηκε να το αγοράσει, αλλά ο σύζυγός μου και εγώ πήραμε το ρίσκο, δεν χάσαμε χρόνο και αποφασίσαμε να πραγματοποιήσουμε το μεγαλύτερο όνειρό μας. Σπεύσαμε να προσλάβουμε έναν σχεδιαστή που θα οργάνωνε την όλη διαδικασία.

Το εμβαδόν του διαμερίσματος αποτελεί 78 τετραγωνικά μέτρα εμείς, ως ένα παντρεμένο ζευγάρι με ένα μωρό γίναμε οι νέοι ιδιοκτήτες του. Οι τοίχοι στο διάδρομο καλύφθηκαν με ουδέτερο γκρι χρώμα και για το δάπεδο επιλέχθηκαν πλακάκια πορσελάνης μεγάλου μεγέθους.

Και στις δύο πλευρές της εξώπορτας τοποθετήθηκαν μεγάλα συστήματα αποθήκευσης μέχρι την οροφή πλέον. Για τις προσόψεις επιλέχθηκε μια πράσινη απόχρωση, προκειμένου να δοθεί περισσότερη φρεσκάδα στο χώρο. Στους νέους ιδιοκτήτες άρεσε το γεγονός ότι η κουζίνα και το καθιστικό ενώθηκαν.

Οι κάτω όψεις είναι κατασκευασμένες σε ουδέτερο γκρι χρώμα και για τις πάνω όψεις επιλέχθηκε μια πράσινη απόχρωση. Προκειμένου να φωτιστεί και να γίνει η κουζίνα οπτικά πιο ευρύχωρη, οι νέοι ιδιοκτήτες έκαναν τα ανώτερα τμήματα διαφανή. Επέλεξαν δύο τύπους πλακιδίων πορσελάνης για το δάπεδο.

Η κρεβατοκάμαρα ήταν μάλλον μακρόστενη, οπότε αποφάσισαν να της δώσουν το σωστό σχήμα οργανώνοντας ένα ολοκληρωμένο καμαρίνι στην είσοδο. Ένα ντουλάπι αποθήκευσης καθρεφτών τοποθετήθηκε στα αριστερά της εισόδου. Ο τοίχος έμφασης πίσω από το κρεβάτι διακοσμήθηκε με ξύλινα πάνελ. Απέναντι από το κρεβάτι εγκαταστάθηκε ένας χώρος τηλεόρασης.

Το παιδικό δωμάτιο σχεδιάστηκε εκ των προτέρων. Το όλο θέμα είναι ότι το μωρό είναι ακόμα μικρό και θα κοιμάται με τους γονείς μέχρι να μεγαλώσει. Όσον αφορά το μπάνιο, επιλέχθηκαν διάφοροι τύποι πορσελάνης. Τώρα, ήταν δυνατή η εγκατάσταση μιας μπανιέρας και ενός ντους πλήρους μεγέθους. Υπάρχει μια βοηθητική μονάδα με πλυντήριο ρούχων και στεγνωτήριο δίπλα στην καμπίνα ντους.

Like this post? Please share to your friends: