“Κανείς δεν το περίμενε αυτό από αυτήν!” Η Κέιτ Μίντλετον έσπασε το βασιλικό πρωτόκολλο και προκάλεσε αίσθηση

“Πώς ο πρίγκιπας Γουίλιαμ ανέχεται τη συμπεριφορά της!”😠😱Πρόσφατα η Μίντλετον βρέθηκε στο επίκεντρο ενός σκανδάλου εξαιτίας της περίεργης συμπεριφοράς της😳👸Τι έκανε μπορείτε να δείτε στο article⬇️⬇️⬇️

Δεν είναι μυστικό ότι η Κέιτ Μίντλετον αποκαλούνταν “Lazy Katie”․ Εμφανιζόταν πολύ σπάνια σε δημόσιες εκδηλώσεις. Έκανε κάθε δυνατή προσπάθεια για να μην βρίσκεται σε επίσημες εκδηλώσεις.

Υπήρχαν μάλιστα φήμες ότι γέννησε παιδιά για να μην εργάζεται. Όταν έγινε μέλος της βασιλικής οικογένειας, η ζωή της υπέστη σημαντικές αλλαγές. Η μελλοντική πριγκίπισσα της Ουαλίας έδειξε πώς έπρεπε να συμπεριφέρονται τα ανώτερα μέλη της βασιλικής οικογένειας.

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας θα παραστεί σε διάφορες εκδηλώσεις κατά τη διάρκεια της εβδομάδας. Η Κέιτ ήταν πάντα πιστή στους καθιερωμένους κανόνες που επέβαλε η Ελισάβετ Β’. Ωστόσο, πρόσφατα η Μίντλετον έγινε αντικείμενο σκανδάλου λόγω της περίεργης συμπεριφοράς της.

Η Κέιτ Μίντλετον και ο πρίγκιπας Ουίλιαμ ήταν παρόντες στο σημαντικό γεγονός. Εντοπίστηκε να συνομιλεί με την Καμίλα Πάρκερ-Μπόουλς και τον βασιλιά Κάρολο Γ’. Οι παρατηρητές σοκαρίστηκαν που η πριγκίπισσα της Ουαλίας δεν υποκλίθηκε στον πεθερό της.

Σύμφωνα με το βασιλικό πρωτόκολλο, η Κέιτ είναι υποχρεωμένη να υποκλίνεται μπροστά στον βασιλιά και τη βασίλισσα, καθώς είναι ανώτερα μέλη της βασιλικής οικογένειας. Αυτό εξέπληξε τους χρήστες του διαδικτύου και προκάλεσε έντονες συζητήσεις. Εσείς τι γνώμη έχετε για το γεγονός αυτό;

Like this post? Please share to your friends: