“Κανείς δεν το περίμενε αυτό από τη Selena!”: Gomez επέλεξε μια πικάντικη εικόνα και πόζαρε σαγηνευτικά σε ένα γιοτ

Η αγαπημένη μας Selena Gomez ξέχασε τι σημαίνει σεμνότητα! 🤐😲 Η τραγουδίστρια έδειξε τις πλούσιες φόρμες της με ένα μικροσκοπικό μπικίνι και τρέλανε τους πάντες! 🤭🫣

Η Selena Gomez εντυπωσιάζει συχνά τους followers της με τις νέες της φωτογραφίες και βίντεο. Αυτή τη φορά, άφησε τους πάντες άφωνους με τις προκλητικές της λήψεις. Καμάρωνε το υπέροχο κορμί της με ένα μικροσκοπικό μπικίνι που κάλυπτε ελάχιστα τα “εκείνα” σημεία της.

Φάνηκε σαν η αγαπημένη όλων Selena να ξέχασε τι σημαίνει σεμνότητα και πόζαρε σαγηνευτικά σε ένα γιοτ. Ένα πράγμα για το οποίο πολλοί την επικρίνουν είναι ότι έχει πάρει πολλά κιλά και δεν έδειχνε η ίδια.

Πολλοί πίστευαν ότι το μπικίνι της ήταν πολύ μικρό για τις πλούσιες μορφές της κρίνοντας την επιλογή του μαγιό της, βρίσκοντας τη συμπεριφορά της ανάρμοστη και υποστηρίζοντας ότι η αγαπημένη τους τραγουδίστρια και ηθοποιός των παιδικών τους χρόνων δυστυχώς, δεν είναι πια η ίδια.

“Ζηλεύουν σιωπηλά! Τίποτα δεν χαλάει την ομορφιά και τη χαριτωμενιά της!”, “Βουλγαρότητα, τίποτα άλλο!”, “Τι απέγινε η αγαπημένη μας Selena;”, “Είμαι η μόνη που δεν την αγαπάει/;”, “Οι ορεκτικές της φόρμες με τρελαίνουν”.

Like this post? Please share to your friends: