«Κι άλλος χωρισμός του Μπένιφερ;» Ας ρίξουμε φως στην «περίπλοκη» σχέση του Affleck και της Lopez

Ο Affleck εντοπίζεται μετά την έξοδό του από το σπίτι που μοιραζόταν με την Lopez και επιβεβαιώνει αυτό που όλοι φοβόμασταν! 🤐😞Η καταστροφή γύρω από την οικογένειά τους πήρε άλλη μια τροπή!😱🤫 Τι συμβαίνει και είναι αληθινές οι φήμες για το διαζύγιο; 🤔🤨Δείτε το άρθρο για να μάθετε περισσότερα! 👇

Πηγές υποστηρίζουν ότι το ζευγάρι έχει οικογενειακά σκάνδαλα και βρίσκεται στα πρόθυρα του διαζυγίου. Η καταστροφή που συμβαίνει γύρω από την οικογένειά τους έχει πάρει άλλη τροπή και η σημερινή κατάσταση αφήνει πολλά περιθώρια. Η σχέση τους βρίσκεται στο επίκεντρο έντονων συζητήσεων εδώ και ήδη πολύ καιρό.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο άντρας έφυγε από το σπίτι των 60 εκατομμυρίων δολαρίων στο Beverly Hillls που μοιραζόταν με τη διάσημη. Επιπλέον, η Lopez έχει εμφανιστεί πολλές φορές δημόσια χωρίς εκείνον, γεγονός που φαίνεται να επιβεβαιώνει αυτό που όλοι φοβόμασταν.

Κάποιοι υποστηρίζουν ότι ο σταρ του «Batman» θα συνειδητοποιήσει τι έχασε και θα προσπαθήσει να τα φέρει όλα πίσω καθώς τον χτυπάει η μοναξιά. Οι σύζυγοι καθησυχάζουν προς το παρόν τις προτεραιότητές τους, αλλά κάνουν μια προσπάθεια να κρατήσουν τα πάντα ιδιωτικά χωρίς να δώσουν περισσότερες λεπτομέρειες.

Like this post? Please share to your friends: