“Κλαίω στο γυμναστήριο!” Έτσι απαντά η Lady Gaga στην κριτική που δέχεται για τη μεταμόρφωση του σώματός της

Οι θαυμαστές τρομοκρατήθηκαν όταν είδαν τη Lady Gaga με μεγάλη κοιλιά και διπλό πηγούνι!😬😱 Οι παπαράτσι εντόπισαν την εμφανώς στρογγυλεμένη τραγουδίστρια και προκάλεσαν σάλο!🤯🤬 Η σταρ σπάει επιτέλους τη σιωπή της και γίνεται ειλικρινής! 🤫🧐 Δείτε πώς αντέδρασε στις φήμες εγκυμοσύνης σε αυτό το άρθρο!👇

Η δραστική μεταμόρφωση της Lady Gaga έχει προκαλέσει δημόσια σκάνδαλα και έχει ξεσηκώσει αντιδράσεις. Ο τρόπος που άλλαξε οδήγησε σε φήμες εγκυμοσύνης και έκτοτε βρίσκεται όλο και πιο συχνά στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος. Μόλις οι θαυμαστές την είδαν με κρεμασμένη κοιλιά, στρογγυλεμένα μάγουλα και διπλό πηγούνι, η έκπληξή τους δεν αναγνώρισε όρια.

Τελευταία, έσπασε επιτέλους τη σιωπή της και απάντησε στη σκληρή κριτική. Η δημοφιλής τραγουδίστρια παραδέχτηκε ότι έκλαιγε στο γυμναστήριο αντί να γυμνάζεται πραγματικά. Οι παπαράτσι την έχουν απαθανατίσει την ημέρα του γάμου της φίλης της με ένα μαύρο φόρεμα μέχρι το γόνατο. Συμπλήρωσε την εικόνα της με μαργαριταρένια κοσμήματα και έδεσε τα μαλλιά της σε κότσο.

Η Gaga διαψεύδει σθεναρά τις φήμες περί εγκυμοσύνης και ξεκαθαρίζει ότι απλώς έχει υιοθετήσει έναν χαλαρό τρόπο ζωής μετά από χρόνια αφοσιωμένης δουλειάς.

Like this post? Please share to your friends: