«Κρεμαστό δέρμα, χωρίς ελαστικότητα!» Αυτό έκαναν η ηλικία και τα χρόνια στον θρύλο του Χόλιγουντ Τομ Κρουζ

Πίσω στο 1️⃣9️⃣8️⃣0️⃣s τα κορίτσια τρελάθηκαν με τον Κρουζ αποκαλώντας τον τον πιο καυτό άντρα που εμφανίστηκε ποτέ στην οθόνη μας! 🤭💘 Τα χρόνια έχουν περάσει και όσες ήταν ερωτευμένες με τον σταρ του «Top Gun» πλέον δύσκολα τον αναγνωρίζουν! 😬🤨 Ο πρώην καρδιοκατακτητής εντοπίστηκε χωρίς μπλούζα και τις φωτογραφίες μπορείτε να δείτε σε αυτό το άρθρο! 👇

Κανείς δεν θα αρνηθεί ότι ο Τομ Κρουζ ήταν κάποτε από τους πιο επιθυμητούς και περιζήτητους σταρ του Χόλιγουντ που χαρακτηρίζονταν ως «σύμβολα του σεξ» απέναντι στα οποία κανένα κορίτσι ή γυναίκα δεν μπορούσε να μείνει αδιάφορη. Ο χρόνος έχει περάσει και έχει ήδη καταβάλει το τίμημά του και στον μάτσο.

Τώρα, στα 61 του χρόνια, ο Cruise εξακολουθεί να κλέβει τις εντυπώσεις με τη διαχρονική του ελκυστικότητα. Σε σύγκριση με άλλους κινηματογραφικούς αστέρες της ηλικίας του, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι έχει διατηρηθεί με τέλειο τρόπο και μπορεί ακόμα να είναι ο «τύπος των ονείρων» για τα κορίτσια γύρω του. Τηρεί ένα πρόγραμμα γυμναστικής και γυμνάζεται έξι φορές την εβδομάδα. Πόσο αξιέπαινο!

Ωστόσο, δεν ήταν μέχρι που περίεργοι παπαράτσι τον έπιασαν χωρίς μπλούζα στο νερό. Οι θαυμαστές και οι υποστηρικτές του χρειάστηκε μάλιστα να ρίξουν μια διπλή ματιά για να βεβαιωθούν ότι ήταν όντως αυτός ή όχι. Αξίζει να αναφέρουμε ότι η φυσική του κατάσταση ήταν πάντα η προτεραιότητά του δεν είναι τίποτα να πούμε.

Αυτό περιλαμβάνει προπόνηση με βάρη, λειτουργικές ασκήσεις, καρδιοπροπόνηση όπως ποδηλασία και πεζοπορία. Ακολουθεί επίσης μια δίαιτα χαμηλών θερμίδων και δίνει έμφαση στις άπαχες πρωτεΐνες, τα ψάρια, τα αυγά και τα λαχανικά. Δεν βλέπει την ηλικία του ως εμπόδιο ή φραγμό.

Like this post? Please share to your friends: