“Κυτταρίτιδα στους μηρούς, με το μπικίνι μιας γιαγιάς!” Οι νέες φωτογραφίες διακοπών της Τζούλια Ρόμπερτς κάνουν πρωτοσέλιδα

“Πήρε το σλιπ του μπικίνι της από τη γιαγιά της;” 💬Μπορεί να τη θυμάστε ως Rachel στα “Φιλαράκια” με την οποία όλοι ήταν ερωτευμένοι τότε! 🎬🤩 3️⃣0️⃣ χρόνια έχουν περάσει από την κυκλοφορία του και πλέον η ηθοποιός δεν είναι η ίδια! 😬😱 Περίεργοι παπαράτσι απαθανάτισαν το κορμί της με μπικίνι και προκάλεσαν σάλο! 😤🤯 Για τις σκανδαλώδεις φωτογραφίες – δείτε το άρθρο! 👇

Ήταν το 1990 που αυτή η θρυλική ταινία κόσμησε τις οθόνες μας με πρωταγωνιστές τους J. Roberts και R. Gere. Η εμβληματική ηθοποιός του Χόλιγουντ υποδύθηκε τη Vivien και είναι δύσκολο να πιστέψει κανείς ότι έχουν περάσει πάνω από 3 δεκαετίες από την κυκλοφορία της. Είναι αυτονόητο ότι κανένας μας δεν γίνεται νεότερος και όλοι πρέπει να είμαστε ανεκτικοί όσον αφορά την εμφάνιση των άλλων.

Πρόσφατα, οι φωτογράφοι την απαθανάτισαν με ένα παλιομοδίτικο πολύχρωμο μπικίνι και έκαναν τεράστια αίσθηση στους χρήστες του δικτύου. Μεγάλη προσοχή δόθηκε στα “ελαττώματά” της, δηλαδή στις ηλικιακές αλλαγές που έχει υποστεί. Στους μηρούς της παρατηρήθηκε κυτταρίτιδα και φαινόταν αρκετά στρογγυλεμένη.

“Το να απογοητευτώ δεν ήταν στα σχέδιά μου!”, “Αρκετά με το διαδίκτυο για σήμερα”, “Η Pretty Woman δεν είναι η ίδια”, “Αφήστε με να το ξεχάσω αυτό!”, “Αν η γήρανση, τότε μόνο με αυτόν τον τρόπο!”, “Τι κακόγουστο! Μοιάζει να φοράει το μαγιό κάποιας γιαγιάς”, “Βρείτε της έναν στυλίστα!”.

Like this post? Please share to your friends: