Λέγε την κόρη μου “αυτές”! Η κόρη της Λόπεζ κάνει το ντεμπούτο της με το νέο της κοντό κούρεμα και την αγορίστικη εικόνα της

Η Lopez δεν μπορεί καν να σηκώσει τα μάτια της από αμηχανία κάθε φορά που βρίσκεται με την “κόρη” της!😬 Οι κάμερες απαθανάτισαν κρυφά την μπερδεμένη σταρ δίπλα στην κληρονόμο της που αρνείται να είναι κορίτσι! 🧐😮 Η Emme εντοπίστηκε με κοντό κούρεμα και με αγορίστικα ρούχα, τις πρόσφατες φωτογραφίες της οποίας μπορείτε να βρείτε σε αυτό το άρθρο! 👇

Ήταν το 2008 όταν καλωσόρισε δίδυμα μαζί με τον πρώην σύζυγό της M. Anthony. Έχουν περάσει 15 χρόνια και η ζωή και η εμφάνιση των παιδιών της δεν παύει να βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος. Ο κόσμος δίνει πολύ περισσότερη προσοχή στην έφηβη Emme.

Το όλο θέμα είναι ότι η επιλογή του κοριτσιού πέφτει συχνά σε αγορίστικα ρούχα που αποτελούνται από χαλαρά μπλουζάκια, σορτσάκια και σκουφάκια. Έχει επίσης αποκτήσει ένα νέο κούρεμα που σηματοδοτεί ότι αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο ταξίδι της αυτογνωσίας της. Φανταστείτε μόνο την έκπληξη των θαυμαστών όταν ο Lopez ζήτησε να αποκαλούν την Emme “αυτοί” και όχι “αυτή”!

“Πού είναι τα γονίδια της μαμάς;”, “Ο κόσμος έχει γυρίσει ανάποδα”, “Περιμένετε λίγο και θα την δείτε τελείως διαφορετική!”, “Ζηλεύετε σιωπηλά! Είναι αρκετά τυχερή που έχει μια επιλογή”, “Τι συμβαίνει με τα παιδιά της γενιάς μας;”.

Like this post? Please share to your friends: