“Μέσα στην οικογένεια της Mariska Hargitay!” Πώς είναι η έπαυλη της Αμερικανίδας ηθοποιού προκαλεί το ενδιαφέρον όλων

Η Hargitay έδειξε την έπαυλή της αξίας 8,7 εκατομμυρίων δολαρίων και ανατίναξε το δίκτυο! 🧐😮Πολλοί τη θυμούνται από το “Law and Order: SVU”, αλλά μόνο λίγοι γνωρίζουν αυτές τις προσωπικές λεπτομέρειες για την ηθοποιό! 🤫🔏 Ας ρίξουμε μαζί μια ματιά στο πολυτελές σπίτι της εμβληματικής σταρ σε αυτό το άρθρο! 👇

Η σημαντική συνεισφορά και το μεγάλο ταλέντο της Hargitay δύσκολα μπορεί να αμφισβητηθεί. Όσον αφορά την προσωπική της ζωή, είναι ευτυχισμένη παντρεμένη με τον Π. Χέρμαν ήδη 20 χρόνια και ακόμα δεν έχει σχέδια να χωρίσει.

Ήταν το 2001 που ξεκίνησε η ερωτική τους ιστορία σηματοδοτώντας την αρχή του απίστευτου ταξιδιού τους. Όλα ξεκίνησαν όταν ο Hermann έκανε guest star στην εκπομπή και αμέσως πρόσεξε την Hargitay. Αμέσως ένιωσαν μια ιδιαίτερη σχέση που διέφερε ριζικά από τις προηγούμενες σχέσεις της.

Το πρώτο τους ραντεβού ήταν σε μια εκκλησία, γεγονός που σηματοδότησε ότι η Mariska βεβαιώθηκε ότι ήταν πραγματικά προορισμένοι ο ένας για τον άλλον. Μόλις το 2004 παντρεύτηκαν και καλωσόρισαν το πρωτότοκο παιδί τους δύο χρόνια αργότερα. Αξίζει να σημειωθεί ότι κατά τη διάρκεια της συμμετοχής της στο “SVU” κέρδιζε 540.000 δολάρια ανά επεισόδιο.

Ας ρίξουμε μια πιο προσεκτική ματιά στην πολυτελή έπαυλή της, η οποία κόστισε 8,7 εκατομμύρια δολάρια και διαθέτει όλες τις ανέσεις και τις ευκολίες. Είναι ενδιαφέρον ότι το ζευγάρι διεύρυνε την οικογένειά του υιοθετώντας δύο παιδιά το 2011.

 

Like this post? Please share to your friends: