“Μεγάλα στήθη και λεπτοί γοφοί στα 60”: Τα χρόνια πέρασαν, αλλά η φιγούρα της Lisa Rinna παρέμεινε μια μεγάλη έκπληξη για τους οπαδούς

Πρόσφατα, η ηθοποιός του Χόλιγουντ Lisa Rinna χάρισε στους ακολούθους της μια μοναδική εικόνα.💥💥

Η Lisa Rinna πάντα ενθουσίαζε τους θαυμαστές της με τη μοναδική ομορφιά της. Η ηθοποιός έπαιξε ρόλο στις ταινίες “Sex, Lies, and Obsession” και “Melrose District” και έγινε δημοφιλής.

Πρόσφατα, η συγγραφέας και επιχειρηματίας δημοσίευσε μια φωτογραφία της να χαλαρώνει σε μια λίμνη του Καναδά. Η Lisa έγινε μητέρα και τώρα έχει δύο ενήλικα παιδιά παντρεμένη με τον ηθοποιό Harry Hamlin. Απέκτησε δύο κόρες το 1998 και το 2001, αλλά είχε πάντα ένα καταπληκτικό σώμα.

Σε αυτή τη φωτογραφία, η 60χρονη Lisa έβαλε τα χέρια της στα γόνατά της σε μια σέξι πόζα. Αυτό ήταν σοκαριστικό για τους θαυμαστές της. Απολάμβαναν το άψογο σώμα της ηθοποιού. Η φωτογραφία έδειχνε το μεγάλο της στήθος και τους λεπτούς γοφούς της.

Το μοντέλο φορούσε ένα μαύρο μπικίνι και φορούσε ένα ωραίο καπέλο με ίσιο γείσο. Το καπέλο κάλυπτε τα μάτια της ηθοποιού. Η όμορφη φύση συμπλήρωνε την ομορφιά της φωτογραφίας.

Like this post? Please share to your friends: