“Μεγαλύτεροι γοφοί και πτυχές λίπους!” Η ατελής φιγούρα της Τζένιφερ Λόπεζ με τα αθλητικά ρούχα έκανε πάταγο

Οι παπαράτσι έπιασαν κάτι για το οποίο οι θαυμαστές δεν ήταν έτοιμοι! 😳😟 Το αρετουσάριστο κορμί της Lopez με στενό κολάν απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός τις φωτογραφίες του οποίου μπορείτε να δείτε σε αυτό το άρθρο! 👇👇👇

Η πρόσφατη εμφάνιση της Jennifer Lopez κάνει πρωτοσέλιδα τους πάντες. Η διαχρονική καλλονή έκανε κάποιους από τους θαυμαστές της να απογοητευτούν με την αλλαγμένη της εμφάνιση και την απώλεια της ελαστικότητάς της. Το πώς έμοιαζε η σιλουέτα της με το αθλητικό κολάν αποτέλεσε μεγάλη έκπληξη.

Η εμφάνιση της ντίβας του Χόλιγουντ δεν πέρασε απαρατήρητη και προκάλεσε σάλο στα social media. Φαίνεται πως η Lopez αγκάλιασε ένα πιο χαλαρό και χαλαρό στυλ παύοντας να εστιάζει σε κάθε κερδισμένο κιλό.

Αυτό δεν κατάφερε να ξεφύγει και από την ιδιαίτερη προσοχή των πιστών θαυμαστών της διάσημης αφού κανείς δεν ήταν έτοιμος για μια τόσο απροσδόκητη στροφή. Απογοητεύτηκαν έντονα όταν είδαν αυτές τις πτυχές λίπους και την απώλεια ελαστικότητας στα πόδια της.

Η Lopez συνεχίζει να βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος μη σταματώντας ποτέ να είναι μία από τις πιο πολυσυζητημένες celebrities που έχει γνωρίσει ποτέ η show business.

Like this post? Please share to your friends: