“Μεγαλύτεροι γοφοί, ρολά λίπους και καθόλου μακιγιάζ!” Η Τζένιφερ Λόπεζ μετά από μια προπόνηση εμφανίζεται αγνώριστη στα μάτια των θαυμαστών της

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε κρυφά την Lopez χωρίς μακιγιάζ αμέσως μετά το γυμναστήριο και άφησε άφωνους τους θαυμαστές της! 🎥🤐 Οι φωτογραφίες paparazzi της διάσημης με κολάν και με ακατάστατο κότσο κάνουν πρωτοσέλιδα τις οποίες μπορείτε να δείτε σε αυτό το άρθρο! 👇

Οι περισσότεροι άνθρωποι στις μέρες μας θεωρούν την Jennifer Lopez μία από τις πιο επιθυμητές και επιτυχημένες διασημότητες της σημερινής showbiz. Πιστεύεται ότι διαθέτει τέλεια σωματικά χαρακτηριστικά και ένα ονειρεμένο κορμί το οποίο διατηρεί ανεξαρτήτως ηλικίας.

Οι επιλογές της στη μόδα μαγνητίζουν πάντα την προσοχή εκατομμυρίων ανθρώπων και κερδίζουν την έγκριση ακόμη και των πιο αυστηρών κριτικών μόδας. Ωστόσο, περίεργοι παπαράτσι απαθανάτισαν τον τελευταίο καιρό τη διάσημη χωρίς καλλυντικά, με ακατάστατο κότσο και με αθλητικά ρούχα.

“Και γιατί ο Άφλεκ επέστρεψε σε αυτήν;”, “Υπάρχουν εκατομμύρια σαν κι αυτήν. Γιατί τρελαίνονται τόσοι πολλοί άντρες γι’ αυτήν;”, “Δεν την έχω δει ποτέ έτσι! Μου πήρε λίγο χρόνο για να την αναγνωρίσω”, “Τίποτα το ιδιαίτερο ή μοναδικό!”, “Μία από τις πιο υπερεκτιμημένες σταρ”.

Like this post? Please share to your friends: