“Μελλοντικά supermodels!” Ο Έλτον Τζον και ο σύζυγός του έδειξαν τους γιους τους και έλιωσαν τις καρδιές όλων

Όλοι μιλούν για τον Έλτον Τζον, αλλά έχετε ήδη δει τους γιους του; 🫡🧐 Καλύτερα να μην κοιτάξετε τα αγόρια αν δεν θέλετε να ερωτευτείτε! 🤫💘Έχουν περάσει τα χρόνια και οι διάδοχοί του έχουν μεγαλώσει! ⌛🤩Δείτε τις πρόσφατες φωτογραφίες του Zachary και του Elijah σε αυτό το άρθρο! 👇

Έχουν περάσει ήδη 2 δεκαετίες που ο E. John και ο D. Furnish είναι αχώριστα μαζί. Για όσους δεν γνωρίζουν, οι σύζυγοι μεγαλώνουν τα δύο αγόρια τους Zackary και Elijah. Όσο κι αν φαίνεται περίεργο, ο αγαπημένος μας θρύλος της μουσικής είναι ήδη στα 70 του χρόνια, αλλά ακόμα δεν δείχνει σημάδια γήρανσης.

Παρά την προχωρημένη ηλικία του, δείχνει καταπληκτικός και εξακολουθεί να διατηρεί σταθερά τον τίτλο του ως ένας από τους πιο αναγνωρισμένους, περιζήτητους και πανύψηλους μουσικούς και τραγουδιστές της γενιάς μας. Πίσω στο 1993 ξεκίνησε ένας δεσμός μεταξύ του John και του Furnish και τώρα είναι γονείς δύο αξιολάτρευτων γιων.

Ο τραγουδιστής του “Sacrifice” ανακοίνωσε ότι μετακόμισε πίσω στο σπίτι του στο Windsor και σχεδίασε να γίνει κοινωνικός. Ήθελε ο Furnish να είναι μαζί του και με άλλα άτομα κατά τη διάρκεια του δείπνου εξηγώντας ότι ένιωσε μια άμεση σύνδεση μαζί του. Ο Τζον τον περιέγραψε ως μια “περιποιημένη και συγκρατημένη” προσωπικότητα.

Είτε το πιστεύετε είτε όχι, το ειδύλλιό τους ξεκίνησε επίσημα μια μέρα μετά το πρώτο τους ραντεβού. Μετά από περίπου 9 χρόνια κοινής ζωής, μόλις το 2014 πήραν την απόφαση να νομιμοποιήσουν τη σχέση τους. Οι γιοι τους είναι ήδη 10 και 12 ετών και έχουν ήδη γίνει junior καρδιοκατακτητές.

Like this post? Please share to your friends: