“Μελλοντικά supermodels!” Ο Τσάρλι Σιν έδειξε τους μεγάλους δίδυμους γιους του και ανατίναξε το δίκτυο

Αν δεν θέλετε να ερωτευτείτε με την πρώτη ματιά, μην κοιτάξετε τους ενήλικες γιους του Σιν! 🤫🫣Τα δίδυμα αγόρια έγιναν 1️⃣4️⃣ και είναι έτοιμα να κλέψουν τις καρδιές όλων! 💘Έχουν ήδη ξεπεράσει τον μπαμπά τους και έχουν γίνει αντίγραφά του! 😮Δείτε τα πρόσφατα πλάνα των μικρών καρδιοκατακτητών σε αυτό το άρθρο! 👇

Οι παπαράτσι είχαν πρόσφατα την τύχη να εντοπίσουν τον Charlie Sheen με τους γιους του. Ο εξαιρετικός Αμερικανός ηθοποιός και τα δίδυμα αγοράκια του βγήκαν μαζί για σνακ και smoothies. Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο 57χρονος σταρ του κινηματογράφου είναι ένας αφοσιωμένος και στοργικός πατέρας.

Ήταν την Πέμπτη, 28 Μαρτίου, όταν η οικογένεια βιντεοσκοπήθηκε. Είναι ενδιαφέρον ότι ο Μαξ και ο Μπομπ έχουν ήδη ξεπεράσει τον μπαμπά τους σε ύψος, παρά το γεγονός ότι είναι μόλις 14 ετών. Φορούσαν γυαλιά ηλίου και έδειχναν κομψοί.

Θα πρέπει να αναφερθεί ότι ο Max και ο Bob γεννήθηκαν κατά τη διάρκεια του γάμου του με την ηθοποιό B. Mueller. Το σκανδαλώδες διαζύγιό τους το 2011 και οι συνεχείς διαφωνίες για τη διατροφή των παιδιών δεν απέτυχαν να εμποδίσουν τον ηθοποιό να αναλάβει μεγάλο ρόλο στην ανατροφή των παιδιών του.

“Έχω αποκλειστεί από πολλά μέρη της βιομηχανίας του θεάματος και αγωνίστηκα να βρω σταθερή δουλειά. Όλα αυτά έχουν οδηγήσει σε μεγάλη πτώση των αποδοχών μου”.

Έδωσε 55.000 δολάρια στην Μπρουκ και 20.000 δολάρια στην άλλη προηγούμενη σύντροφό του, την Ντ. Ρίτσαρντς, για τα παιδιά τους Σάμι και Λόλα. Ήταν σε ένα podcast του 2022 που η Ντενίζ μοιράζεται τις απόψεις της για τη σχέση της με τον Τσάρλι. Του ήταν ευγνώμων για τα δύο αξιολάτρευτα κορίτσια τους.

Παραδέχτηκε επίσης ότι κατέθεσε αίτηση διαζυγίου όταν ήταν ακόμα έγκυος και ήταν μάλλον δύσκολο να το δημοσιοποιήσει. Ήταν ευγνώμων σε όλους τους φίλους και τους συγγενείς της κατά τη διάρκεια των δύσκολων στιγμών της ζωής της.

Like this post? Please share to your friends: