“Μελλοντικά supermodels!”: McConaughey έδειξε τους δύο ενήλικες γιους του που ήδη κερδίζουν εκατομμύρια καρδιές

Τα κορίτσια ερωτεύονται τους γιους του McConaughey που έχουν γίνει heartthrobs😍😍

Οι γάμοι στο Χόλιγουντ συνήθως δεν διαρκούν, αλλά υπάρχουν περιπτώσεις που τα ζευγάρια καταφέρνουν να διατηρήσουν την αμοιβαία αγάπη και τον σεβασμό ο ένας για τον άλλον και να διατηρήσουν την αρμονία στη σχέση τους.

Να ο εμβληματικός πρωταγωνιστής του “Dazed and Confused” που είναι αφοσιωμένος σύζυγος και στοργικός πατέρας τριών παιδιών. Ο McConaughey μοιράστηκε πρόσφατα φωτογραφίες των δύο κληρονόμων του, ενώ έκοψε τα μαλλιά του ενός από αυτούς.

Ωστόσο, λίγα είναι γνωστά για την προσωπική ζωή του σταρ. Πολλοί βλέπουν ξεκάθαρα την εκπληκτική ομοιότητα μεταξύ του σταρ και των δύο παιδιών του. Ειδικά ο 14χρονος Levi μοιάζει με το ακριβές αντίγραφο του μπαμπά του. Η οικογένεια ζει πλέον στο Τέξας.

Ο ίδιος εξηγεί ότι είναι πολύ πιο εύκολο να λες “ναι” και το να λες “όχι” απαιτεί ακόμα περισσότερη προσπάθεια και ενέργεια.

Διάσημοι σύζυγοι ευχήθηκαν πρόσφατα στην κόρη τους για τα 13α γενέθλιά της. Μπορείτε όλοι να ρίξετε μια ματιά στο κορίτσι που έχει γενέθλια!

Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο άνδρας και η Alves είναι οι ιδρυτές του “Just Keep Livin'”. Είστε θαυμαστής αυτού του ζευγαριού;

Like this post? Please share to your friends: