“Μετά από μια βραδιά ραντεβού με φιλημένα χείλη!” Τα ντροπιαστικά στιγμιότυπα της Μπελούτσι κάνουν πρωτοσέλιδα παντού

Η μεθυσμένη Μπελούτσι που προσπαθεί να βγει από το αυτοκίνητο είναι κάτι που δεν είναι όλοι έτοιμοι να δουν! 😳🫣 Οι φωτογραφικοί φακοί απαθανάτισαν κρυφά την Ιταλίδα ηθοποιό και έκαναν αίσθηση με τις σκανδαλώδεις φωτογραφίες που μπορείτε να βρείτε σε αυτό το άρθρο! 👇👇👇

Η εμβληματική ηθοποιός έχει βρει νέο έρωτα και δεν σκοπεύει να αποσυρθεί. Η Bellucci ανακοίνωσε επίσημα τη σχέση της με τον σκηνοθέτη T. Burton εμφανιζόμενη μαζί του στο κόκκινο χαλί. Κρατιόντουσαν θερμά από το χέρι και κοιτούσαν ο ένας τον άλλον με αγάπη.

Μια νέα λεζάντα στη ζωή της Ιταλίδας σταρ του κινηματογράφου και του νέου της συντρόφου ξεκίνησε. Καθώς η ζωή και η εμφάνιση της θρυλικής Bellucci δεν έπαψε ποτέ να βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος, η νέα της σχέση έγινε αμέσως θέμα συζήτησης.

“Είναι ένα άλλο επίπεδο. Δεν έχει όμοιά της”, “Τίποτα δεν μπορεί να χαλάσει την απόκοσμη ομορφιά της, ακόμα και η κυτταρίτιδα και η επιδερμίδα με φλοιό πορτοκαλιού”, “Είναι όμορφη σε κάθε μορφή και σχήμα!”, “Πώς είναι να γερνάς όμορφα!”.

Παρόλο που η εμφάνισή της έχει υποστεί αρκετές αλλαγές που σχετίζονται με την ηλικία, εξακολουθεί να διατηρεί την απόκοσμη γοητεία της και την άφθαρτη χάρη της. Το όνομά της θα συγκαταλέγεται για πάντα σε εκείνα των πιο εμβληματικών σταρ που γνώρισε ποτέ ο κόσμος.

Like this post? Please share to your friends: