“Μεταμορφώθηκε ξανά σε άντρα!” Αυτή είναι η εικόνα της διάσημης Conchita Wurst σήμερα, χρόνια μετά

“Στο ρόλο του άντρα, ένας πραγματικός macho!”😱Η εμφάνιση της Κοντσίτα σε πρόσφατες φωτογραφίες δείχνει ξεκάθαρα ότι έχει αλλάξει δραματικά😳🧐Η Κοντσίτα φαίνεται διαφορετική σήμερα, δείτε στο article⬇️⬇️⬇️

Είμαστε σίγουροι ότι κανείς δεν έχει ξεχάσει τι συνέβη το 2014 στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision. Εκείνη την εποχή, μια από τις πιο μοναδικές συμμετέχουσες, η Conchita Wurst, κέρδισε. Ανέβηκε στη σκηνή και εξέπληξε όλο τον κόσμο με την εμφάνισή της: είχε έντονο μακιγιάζ, μούσι και στενό ντύσιμο.

Αλλά, όπως αποδείχθηκε, μετά από όλα αυτά άλλαξε. Σήμερα η Conchita φαίνεται διαφορετική και μοιράστηκε φωτογραφίες που δείχνουν ότι δεν μοιάζει με τον εαυτό της.

Πρόσφατες φωτογραφίες που εμφανίστηκαν στο διαδίκτυο την δείχνουν σε μια πιο αρρενωπή μορφή. Η εμφάνισή του μοιάζει αρκετά με έναν όμορφο άνδρα, αλλά από το ντύσιμό του είναι σαφές ότι εξακολουθεί να έχει παλιές συνήθειες.

Αυτές οι φωτογραφίες της Conchita δημιούργησαν αίσθηση στους θαυμαστές της. Ισχυρίζονται ότι η Conchita δείχνει πολύ καλύτερα στη φυσική της μορφή. Κάποιοι μάλιστα σχολίασαν ότι θα ήταν καλύτερα αν επέστρεφε στην ανδρική του ταυτότητα.

Ποια είναι η γνώμη σας για αυτές τις αλλαγές; Μοιραστείτε τις απόψεις σας στην ενότητα των σχολίων.

Like this post? Please share to your friends: