«Με ένα περιπατητήρα, με δυσκολία κινείται!» Τα τελευταία νέα για τον Άλμπερτ Ρόκερ άφησαν τους πάντες συντετριμμένους

Ίσως τον θυμάστε ως παρουσιαστή καιρού στο Today και στο 3rd Hour Today του NBC! 🎬🧐 Η σύζυγός του μοιράζεται νέα για τον σύζυγό της και ζητά την υποστήριξή μας! 😭🙏 Οι θαυμαστές άρχισαν να προσεύχονται για τον σταρ μετά τις αποκλειστικές φωτογραφίες του στο νοσοκομείο τις οποίες μπορείτε να δείτε σε αυτό το άρθρο! 👇

Δεν υπάρχει σχεδόν κανείς που να μην έχει ακόμα παρατηρήσει ότι ο αγαπημένος μας μετεωρολόγος και επιτυχημένη τηλεοπτική προσωπικότητα έχει απουσιάσει από περίπου 30 επεισόδια, γεγονός που δημιουργεί πολλά ερωτήματα. Το θέμα είναι ότι η ξαφνική του εξαφάνιση έχει προαπαιτηθεί από την επιδείνωση της υγείας του.

Φανταστείτε μόνο τις ανησυχίες και την ανησυχία των θαυμαστών όταν έγινε γνωστό ότι ο σταρ αντιμετωπίζει κάποια προβλήματα υγείας.

Φυσικά, οι υποστηρικτές έσπευσαν να προσευχηθούν απεγνωσμένα για τον αγαπημένο τους σταρ και οι καρδιές τους ράγισαν μετά τα τρομερά νέα. Ωστόσο, ήταν χαρούμενοι που λάμβανε την κατάλληλη ιατρική φροντίδα και προσοχή.

Για να σας θυμίσουμε στα γρήγορα, η καριέρα του ως ψιθυριστή ξεκίνησε τη δεκαετία του 1970 και κέρδισε επάξια αμέτρητες διακρίσεις για την ποιότητα των δελτίων ειδήσεων του. Η σύζυγός του ήταν στο πλευρό του όλο αυτό το διάστημα και έγινε ο μεγαλύτερος πλοηγός του σε μια τόσο δύσκολη στιγμή.

Like this post? Please share to your friends: