“Με δυσκολία περπατάω και τα χέρια μου τρέμουν”: Η σπάνια εμφάνιση της 88χρονης Σόφι Λόρεν προκάλεσε ερωτήματα στους θαυμαστές της

Έτσι μοιάζει μια από τις εικόνες του κινηματογράφου, η Λόρεν, ως ηλικιωμένη γιαγιά στα 88 της 👀👀👀👀

Τα τελευταία χρόνια, αυτή η σταρ του κινηματογράφου σπάνια παρευρίσκεται σε εκδηλώσεις, δείχνει αφήνοντας τους θαυμαστές της να νοσταλγούν τόσο πολύ το είδωλό τους. Είτε το πιστεύετε είτε όχι, η εμβληματική ηθοποιός έκλεισε τα 88 της χρόνια. Αυτές τις μέρες, έκανε δημόσια εμφάνιση και εξέπληξε τους θαυμαστές της.

Ήρθε ως καλεσμένη μαζί με τους συγγενείς της που την παρακολουθούσαν συνεχώς για να είναι όλα καλά. Αν και με δυσκολία μπορούσε να περπατήσει μόνη της, χαιρέτησε θερμά τους θαυμαστές της.

Για ένα τόσο αξιοσημείωτο γεγονός, έδωσε την προτίμησή της σε ένα κομψό μαύρο κοστούμι συμπληρώνοντάς το με πολυτελή κοσμήματα. Τα υπέροχα χτενισμένα μαλλιά της τράβηξαν την ιδιαίτερη προσοχή των θαυμαστών της.

Κάποιοι στεναχωρήθηκαν βλέποντας πόσο πολύ έχει αλλάξει η αγαπημένη τους ηθοποιός μέσα σε αυτά τα χρόνια. Παρόλα αυτά, έδειχνε όμορφη και χαμογελούσε συνεχώς.

“Θα παραμείνει πάντα πανέμορφη, ό,τι και να γίνει!”, “Πόση ώρα κοιμήθηκα; Πόσο έχει αλλάξει μέχρι τώρα!”, “Θα μένει πάντα πιστή στο στυλ της!”, “Είναι λυπηρό να βλέπουμε το είδωλό μας να γερνάει”.

Like this post? Please share to your friends: