“Με κοντό ξανθό κούρεμα με μπούκλες!” Η νέα εικόνα της Κάιλι Τζένερ είχε ως αποτέλεσμα ανάμεικτες αντιδράσεις

Δείχνει τη νέα της εικόνα και δίνει vibes Marilyn Monroe! 🧐😍 Οι θαυμαστές δεν αναγνώρισαν την σταρ με τα κοντά ξανθά μαλλιά! 🤨🫢Είπε “Αντίο!” στα μακριά μελαχρινά μαλλιά της και προκάλεσε σάλο! 😱😤Βάζουμε στοίχημα ότι κανείς σας δεν την έχει δει έτσι! 😉 Καλύτερα να καθίσετε πριν δείτε το άρθρο! 👇

Εκτός από επιτυχημένη επιχειρηματίας και μία από τις πιο επιδραστικές σταρ των social media, η Kylie Jenner είναι το είδωλο για εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον πλανήτη που συχνά κάνει εμπειρίες με την εικόνα της και δεν αφήνει κανέναν αδιάφορο. Αυτές τις μέρες, έχει ζεστάνει το Instagram με την εντελώς νέα της εικόνα.

Παραδόξως, η Jenner εμφανίστηκε με ένα ξανθό bob κούρεμα και έμοιαζε με το είδωλο ομορφιάς Marilyn Monroe. Θα πρέπει να αναφέρουμε ότι δεν ήταν μακράν ο πρώτος της πειραματισμός και τα μαλλιά της ήταν ξανθά και στο παρελθόν. Μεγάλη προσοχή δόθηκε και στο μακιγιάζ της.

Η σταρ εφάρμοσε ένα κομψό καφέ κραγιόν, ένα κόκκινο ρουζ και εντυπωσιακά βέλη. Αξίζει να αναφέρουμε ότι οι φήμες για τη σχέση της με τον Timothee Chalamet έχουν κάνει την εμφάνισή τους στο δίκτυο. Έχουν εντοπιστεί μαζί σε δημόσια θέα πολλές φορές επιβεβαιώνοντας τις θεωρίες για το ειδύλλιό τους.

Like this post? Please share to your friends: