“Με κούρεμα και αγορίστικα ρούχα!” Η Λόπεζ έκανε την εμφάνισή της με το παιδί της και ξεσήκωσε διαμάχη

Ζητά από τους θαυμαστές της να αποκαλούν την κόρη της “αυτοί”, όχι “αυτή”! 😱😬Ηταν στο 2️⃣0️⃣0️⃣8️⃣ που η Lopez και ο Anthony έγιναν γονείς! 😮🥰 Η Emme και ο Max έχουν ήδη μεγαλώσει και ζουν τη δική τους ζωή! 🤫🧐 Αλλά υπάρχει ένα “αλλά”! 🚫Η κοπέλα είναι ακόμα αναποφάσιστη για τον προσανατολισμό της! 🤯 Δείτε τη νέα εικόνα της Emme σε αυτό το άρθρο! 👇

Το 2008 μία από τις κυριότερες διασημότητες της σημερινής βιομηχανίας του θεάματος καλωσόρισε τα δίδυμα της με τον ήδη πρώην σύζυγό της. Ο Max και η Emme έχουν μεγαλώσει και είναι πλέον ώριμα άτομα. Όπως και άλλα παιδιά διασημοτήτων, δεν παύουν ποτέ να τραβούν την προσοχή του κοινού και να προκαλούν το ενδιαφέρον.

Η ζωή και η εμφάνισή τους ήταν πάντα θέμα έντονης συζήτησης. Η 15χρονη Emme έκανε πρόσφατα τεράστιο πάταγο με την εντελώς νέα τους εικόνα. Η Emme εμφανίστηκε με κούρεμα και με αγορίστικο ντύσιμο. Η μητέρα δεν μπορούσε να σηκώσει τα μάτια της από αμηχανία.

Φανταστείτε μόνο την έκπληξη όλων όταν η Lopez ζήτησε να αποκαλεί την κληρονόμο της “αυτοί”. Έγινε γνωστό ότι η Emme είναι ακόμα αναποφάσιστη για την εμφάνισή της. Η Lopez, όπως κάθε άλλη καλή μητέρα, στηρίζει το παιδί της και αφήνει το κορίτσι να ξεκινήσει ένα ταξίδι αυτογνωσίας.

“Δεν ντρέπεται για την κόρη της; Τι ντροπή!”, “Πού είναι τα υπέροχα γονίδια της μητέρας της;”, “Αρκετά με το διαδίκτυο για σήμερα!”, “Τι σκέφτεται άραγε ο Affleck γι’ αυτό;”, “Ανοιγόκλεισε τα μάτια σου δύο φορές αν χρειάζεσαι βοήθεια”.

 

Like this post? Please share to your friends: