“Με μαντήλα και σκισμένα ρούχα!” Η Σάρον Στόουν εμφανίζεται αγνώριστη στα μάτια των θαυμαστών της μετά από μια “ειλικρινή” selfie

Ετοιμαστείτε να τρομάξετε όταν δείτε πώς εμφανίζεται η Stone στην πραγματική ζωή χωρίς μακιγιάζ! 💄❌ Η casual εμφάνιση της ηθοποιού αποτέλεσε μεγάλη απογοήτευση για τους θαυμαστές της! 😳🤐 Αποκάλυψε την “πραγματική” της εμφάνιση και άλλαξε στα μάτια των followers της! 👀🤔 Δείτε την ανάρτηση σε αυτό το άρθρο! 👇

Η πρόσφατη “ειλικρινής” εμφάνιση της Sh. Stone που μοιράστηκε στο Instagram έχει προκαλέσει παντού αναστάτωση. Η ηθοποιός του Χόλιγουντ που πολλοί θυμόντουσαν ως μια λαμπερή και εντυπωσιακή σε εμφάνιση κυρία εμφανίστηκε εντελώς αγνώριστη στα μάτια των followers της.

Όπως είναι γνωστό, είναι από εκείνους τους θρύλους του κινηματογράφου που ασπάζονται τη φυσική γήρανση και δεν έχουν υποβληθεί σε βελτιώσεις προσώπου και αισθητικές επεμβάσεις. Αποδέχεται πλήρως τον εαυτό της όπως είναι και αγαπάει τα γκρίζα μαλλιά της και τις αλλαγές που σχετίζονται με την ηλικία.

Πρόσφατα, εμφανίστηκε με μαντίλα, με σκισμένα ρούχα και χωρίς μακιγιάζ. Η ειλικρινής ανάρτησή της εξακολουθεί να κάνει πρωτοσέλιδα. Το θέμα είναι ότι οι περισσότεροι άνθρωποι είχαν συνηθίσει να τη βλέπουν με φανταχτερά φορέματα και με πλήρη προετοιμασία. Η ικανότητά της να παρουσιάζει τον εαυτό της από την καλύτερη πλευρά λαμβάνει τακτικά επαίνους και θαυμασμό.

Like this post? Please share to your friends: