“Με πρησμένο πρόσωπο και με casual ρούχα!”: Έτσι είναι η Adele όταν νομίζει ότι κανείς δεν την παρακολουθεί

Οι οπαδοί είναι απογοητευμένοι! Οι παπαράτσι δεν έχασαν την ευκαιρία και βιντεοσκόπησαν την Adele ενώ δεν το περίμενε καθόλου αυτό! 🧐 Έτσι είναι η τραγουδίστρια με casual ρούχα και χωρίς μακιγιάζ! 😱🤯

Όταν αυτή η εμβληματική, ταλαντούχα και επιτυχημένη τραγουδίστρια έχασε βάρος και άλλαξε μέχρις αγνώστου, η εμφάνισή της έγινε το επίκεντρο του ενδιαφέροντος της κοινής γνώμης και από τότε οι παπαράτσι δεν έχασαν την ευκαιρία να βιντεοσκοπήσουν την Adele όποτε εμφανιζόταν.

Έχει να εμφανιστεί στη σκηνή ήδη τρία χρόνια με κύριο λόγο το οδυνηρό διαζύγιό της από τον σύζυγό της και πατέρα του γιου της. Αυτό είχε αρνητικό αντίκτυπο στην ψυχική της υγεία και ακόμα δεν μπορεί να μιλήσει γι’ αυτό χωρίς δάκρυα.

Η πιο πρόσφατη εμφάνισή της με ένα total-black outfit δεν άφησε κανέναν θαυμαστή να μείνει αδιάφορος. Οι φωτογράφοι δεν έχασαν την ευκαιρία να απαθανατίσουν την εξαιρετική τραγουδίστρια. Η causal εμφάνισή της και το πρησμένο πρόσωπό της προκάλεσαν σύντομα αναστάτωση και έγιναν θέμα συζήτησης.

“Είμαι ο μόνος που πιστεύει ότι έχει πάρει πάλι κιλά;”, “Δεν είναι μόνο μια ταλαντούχα τραγουδίστρια, αλλά και μια στοργική μητέρα και αφοσιωμένη γυναίκα!”, “Φαίνεται σαν να έχει έρθει από κηδεία!”.

Like this post? Please share to your friends: