«Με σάπια δόντια, μισο-φαλακρός» Έτσι άλλαξαν τα χρόνια τον Ιρλανδό ηθοποιό Πιρς Μπρόσναν

Τότε οι γυναίκες ήταν τρελά ερωτευμένες με τον Τζέιμς Μποντ, αλλά τώρα χρειάζεται θάρρος για να τον κοιτάξουν! 💘➡️💔 Ο χρόνος δεν χαρίστηκε σε έναν από τους πιο καυτούς ηθοποιούς όλων των εποχών και η εμφανώς γερασμένη εμφάνισή του ήρθε ως μεγάλη απογοήτευση! 😬😱Κρατήστε την αναπνοή σας πριν δείτε τις ρυτίδες, τα μαύρα δόντια και τα γκρίζα μαλλιά του σε αυτό το άρθρο! 👇

Ήταν στις 23 Απριλίου που οι κάμερες απαθανάτισαν τον διακεκριμένο και επιτυχημένο ηθοποιό ντυμένο με έναν μάλλον ασυνήθιστο τρόπο. Πραγματοποιούσε γυρίσματα για το επερχόμενο αθλητικό δράμα Giant και θα υποδυθεί τον Brenden Ingle, τον προπονητή του πυγμάχου Prince Naseem Hamed. Ο σταρ του κινηματογράφου, που έμεινε περισσότερο στη μνήμη μας για την ερμηνεία του ως Τζέιμς Μποντ, εθεάθη με μπουφάν φόρμας και μαύρο παντελόνι.

Εκτός από την επερχόμενη ταινία που αναμένεται από μεγάλο αριθμό ανθρώπων σε όλο τον κόσμο, μεγάλη προσοχή δόθηκε στην σημαντικά γερασμένη εμφάνιση του Brosnan που άφηνε πολλά περιθώρια. Τα μαλλιά του έχουν γκριζάρει εντελώς, οι ρυτίδες κάλυπταν όλο του το πρόσωπο και τα δόντια του δεν ήταν στην καλύτερη κατάσταση.

«Το τέλος του θρύλου!», «Πόσο γρήγορα περνάει ο χρόνος!», «Ο Τζέιμς Μποντ δεν είναι πια ο ίδιος», «Πώς μπορούμε να το ξεχάσουμε αυτό;», «Αρκετά με το Διαδίκτυο για σήμερα».

Like this post? Please share to your friends: