“Μηδέν μέγεθος και καμία μέση!”: Κανείς δεν ήταν έτοιμος να δει πώς είναι το σώμα της Olivia Wilde στην πραγματικότητα

Ο κόσμος την αποκαλεί την πιο άσχημη κοιλιά του Χόλιγουντ! 😦🫣 Μετά από αυτές τις φωτογραφίες της Olivia Wilde, οι θαυμαστές άρχισαν να αμφισβητούν την ομορφιά της ηθοποιού! 😬🫢

Η Olivia Wilde είναι γνωστή ως μία από τις πιο επιτυχημένες, επιθυμητές αλλά και πολυσυζητημένες ηθοποιούς του Χόλιγουντ, η οποία εμπλέκεται συχνά σε σκάνδαλα και γίνεται αντικείμενο έντονων συζητήσεων.

Οι πιο πρόσφατες φωτογραφίες της έκαναν γρήγορα αίσθηση. Ο κόσμος άρχισε να αμφισβητεί ακόμη και την ομορφιά της αφού την είδε με ένα κοντό τοπ και κολάν μάλλον μετά το γυμναστήριο. Το σώμα της, ειδικά η κοιλιά και η μέση της, άφηναν πολλά περιθώρια για να τα επιθυμήσει κανείς.

“Αυτό το λέτε όμορφη κοιλιά;”, “Δεν είναι ήδη υπερβολικό;”, “Μηδενικό μέγεθος και καμία μέση!”, “Ποτέ δεν κατάλαβα γιατί τόσοι πολλοί άνθρωποι λατρεύουν αυτή την ηθοποιό”, “Τίποτα το ιδιαίτερο και μοναδικό! Υπάρχουν εκατομμύρια σαν κι αυτήν”.

“Ζηλεύω σιωπηλά! Είναι τέλεια έτσι όπως είναι”, “Με μία λέξη – ΤΕΡΑΣΤΙΑ!”, “Θα έπρεπε να είναι παράνομο να είσαι τόσο όμορφη!”, “Έχετε όλοι τέτοιο σώμα; Τότε γιατί την επικρίνετε;”, “Κοιτάξτε τη δουλειά σας, άνθρωποι!”.

Like this post? Please share to your friends: