“Μηδενικό μέγεθος, επίπεδο σώμα!” Η τελευταία ενημέρωση της Άννα Κέντρικ έγινε αντικείμενο έντονης συζήτησης

Οι θαυμαστές συμβούλευσαν την Kendrick να μην ξαναφορέσει μπικίνι μετά τις πρόσφατες φωτογραφίες της!😬 Έδειξε τον εαυτό της σε διακοπές και όλοι λένε το ίδιο πράγμα! 🧐🤫Η ηθοποιός άφησε τους followers της να ρίξουν μια βαθύτερη ματιά στην προσωπική της ζωή την οποία μπορείτε να δείτε σε αυτό το άρθρο! 👇

Αυτή η ηθοποιός δεν χρειάζεται καθόλου συστάσεις αφού το ταλέντο, η πολυπραγμοσύνη και τα επιτεύγματά της την έχουν διαμορφώσει ως μία από τις πιο αξιέπαινες και πανύψηλες σταρ. Όχι μόνο η καριέρα της, αλλά και η εμφάνισή της δεν παύουν ποτέ να βρίσκονται στο επίκεντρο της προσοχής και του ενδιαφέροντος του κοινού.

Η πρωταγωνίστρια του “Twilight” τον τελευταίο καιρό έχει απασχολήσει το δίκτυο με κάποια στιγμιότυπα με μπικίνι από τις διακοπές της. Η ίδια παραδέχεται ότι για χάρη των ρόλων της έκανε δίαιτες και ασχολήθηκε με τη σωματική δραστηριότητα και εξακολουθεί να τηρεί ειδική προπόνηση. Η ηθοποιός μίλησε με ειλικρίνεια για τη φόρμα της σε συνέντευξή της.

“Κάθε φορά που δοκιμάζω κάτι καινούργιο, λέω ότι το βρήκα. Βρήκα τη μόνη προπόνηση που θα χρειαστώ ποτέ! Μετά, παθαίνω τόση εμμονή με αυτό που με καίει και πρέπει να ξεκινήσω από την αρχή με κάτι καινούργιο. Πέρασα από φάσεις γιόγκα, πιλάτες, μαθήματα barre και τρέξιμο. Το μόνο πράγμα που δεν έχω δοκιμάσει ποτέ, γιατί ξέρω ότι θα ήμουν κακή σε αυτό, είναι οι προπονήσεις όταν σου φωνάζουν”.

Θεωρεί τις πτυχές της δύναμης και της ευλυγισίας τα μεγαλύτερα κλειδιά για την πρόοδο και την επιτυχία. Η Άννα παραδέχεται ότι αν δεν φάει μέσα σε πέντε λεπτά από την ώρα που θα ξυπνήσει, θα σου “ξεσκίσει” τη μούρη.

Η εμφάνισή της, μέσω, προκάλεσε ανάμεικτες αντιδράσεις. Κάποιοι μάλιστα την αποκάλεσαν “πολύ αδύνατη” και “αντιαισθητική” συμβουλεύοντάς την να μη βάζει πια μπικίνι, ενώ για τους άλλους είναι η επιτομή της ομορφιάς.

Like this post? Please share to your friends: