“Μην αφήσεις τη Βικτώρια να δει αυτές τις φωτογραφίες!” Οι φρέσκες φωτογραφίες του Ντέιβιντ Μπέκαμ και της κόρης του κάνουν πρωτοσέλιδα

Ο Ντέιβιντ κρατάει σφιχτά την 1️⃣2️⃣ ετών κόρη του στη μέση και τη φιλάει στα χείλη!😬 Η στάση του ποδοσφαιριστή απέναντι στην κόρη του προκάλεσε τα φρύδια όλων! 🤨🤔 “Victoria, πού είσαι;”, “Κάλεσε την αστυνομία, αμέσως!” 💬Για τις σκανδαλώδεις φωτογραφίες – δείτε το άρθρο! 👇

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Про Кино (@kino_diary)

Αυτοί οι σύζυγοι έχουν μια μακρά και αξιέπαινη ιστορία αγάπης που δεν αφήνει κανέναν αδιάφορο. Ήταν το 1999 που ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου και το “για πάντα” τους ξεκίνησε. Κατά τη διάρκεια του γάμου τους καλωσόρισαν τέσσερα παιδιά.

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι αποτελούν μια υποδειγματική οικογένεια και αποτελούν μεγάλη έμπνευση για εκατομμύρια ανθρώπους. Ωστόσο, ο κόσμος συζητά τελευταία για έναν περίεργο δεσμό μεταξύ του ποδοσφαιριστή και της Χάρπερ. Το θέμα είναι ότι ο David φαίνεται να συμπεριφέρεται στο 12χρονο παιδί με ακατάλληλο τρόπο.

Αν λάβουμε υπόψη μας το γεγονός ότι την κρατούσε σφιχτά στη μέση και συχνά τη φιλούσε στα χείλη, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι η σχέση τους προκαλεί σάλο. Κάποιοι μάλιστα φοβόντουσαν ότι η Victoria θα έβλεπε αυτές τις φωτογραφίες και θα δημιουργούσε αμέσως σκάνδαλο.

“Κάποιος, παρακαλώ, να του μάθει τρόπους πώς να φέρεται στο παιδί του”, “Φιλάς την έφηβη κόρη σου στα χείλη; Φαίνεται ότι κάποιος χρειάζεται ψυχολογική βοήθεια”, “Ο κόσμος έχει γυρίσει ανάποδα”, “Γιατί είστε όλοι τόσο ανήσυχοι; Απλά αγαπάει το παιδί του και το δείχνει”.

Like this post? Please share to your friends: