Μια ανύπαντρη γυναίκα γίνεται σταρ του Διαδικτύου αφού μοιράστηκε την εκπληκτική μεταμόρφωση του διαμερίσματός της

Οι γείτονες με κορόιδευαν όταν μετακόμισα σε αυτό το παλιό διαμέρισμα μέχρι που του έκανα την πιο εντυπωσιακή ανακαίνιση 😉💪 Τώρα όλοι ονειρεύονται να ζήσουν εδώ! 🫠 Μετέτρεψα ένα άθλιο μέρος σε ένα πολυτελές διαμέρισμα και είμαι περήφανη για τον εαυτό μου! 😇👏Δείτε τις φωτογραφίες πριν και μετά σε αυτό το άρθρο! 👇

Όταν πήρα την απόφαση να μετακομίσω σε ένα παλιό διαμέρισμα που είχε ανακαινιστεί για τελευταία φορά τη δεκαετία του 2000, όλοι ήταν επιφυλακτικοί και κάποιοι με κορόιδευαν κιόλας. Αναρωτιόντουσαν γιατί η επιλογή μου έπεσε σε ένα τόσο άσχημο διαμέρισμα μέχρι που το έδειξα μετά τη ριζική ανακαίνιση.

Καθώς ήταν αρκετά ευρύχωρο (76 τετραγωνικά μέτρα), απαιτούσε πολλή δουλειά, ιδρώτα και χρήματα, αλλά ήμουν πρόθυμη να φτιάξω μια όμορφη ζωή σε ένα διαμέρισμα όπου θα ένιωθα απόλυτη άνεση. Οι προηγούμενοι ένοικοι είχαν επανασχεδιάσει τον χώρο πριν από πολλά χρόνια και σίγουρα δεν μου άρεσε.

Πάρθηκε η απόφαση να επανέλθει στη διαρρύθμιση που είχε οραματιστεί ο κατασκευαστής με κάποιες νέες καινοτόμες και επιθυμητές αλλαγές, μία από τις οποίες ήταν η απομάκρυνση της κουζίνας από το διάδρομο, όπου οι τοίχοι είναι πλέον βαμμένοι με πλένεται με ανοιχτόχρωμο χρώμα, το οποίο είναι αρκετά πρακτικό.

Εδώ, μπορεί κανείς να δει μια κόγχη στα αριστερά της εισόδου. Στο διάδρομο εμφανίστηκε επίσης μια κρεμαστή κονσόλα με καθρέφτη. Όσον αφορά την κουζίνα, ο χώρος της συνδυάστηκε με το σαλόνι. Υπάρχει μια γραμμική μονάδα κουζίνας με λευκές προσόψεις στον τοίχο.

Ένα στρογγυλό τραπέζι τραπεζαρίας βρισκόταν επίσης εδώ. Στο χώρο του καθιστικού υπάρχει ένας μεγάλος γκρι καναπές και απέναντι μια τηλεόραση. Πιο κοντά στο παράθυρο, υπάρχει ένα ανοιχτό ράφι όπου βρίσκεται η μικροσκοπική βιβλιοθήκη μου.

Το υπνοδωμάτιο διαθέτει ένα άνετο διπλό κρεβάτι με μαλακό κεφαλάρι. Τοποθέτησα και εδώ κομοδίνα και ενσωματωμένα συστήματα αποθήκευσης. Υπήρχε αρκετός χώρος και για ένα καμαρίνι. Αποφάσισα να χρησιμοποιήσω το άλλο δωμάτιο ως γραφείο. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως δωμάτιο επισκεπτών αν χρειαστεί.

Η ντουλάπα εδώ διαθέτει προσόψεις καθρέφτη που κάνουν τον χώρο οπτικά μεγαλύτερο. Οργάνωσα έναν χώρο εργασίας κοντά στο παράθυρο. Το δωμάτιο διαθέτει επίσης έναν πτυσσόμενο καναπέ που είναι τοποθετημένος στον τοίχο. Επιστρέφοντας στο μπάνιο, οι τοίχοι είναι διακοσμημένοι με γυαλιστερά μπλε-γκρι πλακάκια και πλένεται χρώμα σε αντίστοιχο χρώμα. Έδωσα την προτίμησή μου σε ντους αντί για κανονική μπανιέρα και δεν το μετανιώνω.

Like this post? Please share to your friends: