“Μια καλύβα χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα και τρεχούμενο νερό!” Αυτό που έμοιαζε το σπίτι της Dolly Parton προκάλεσε αντιδράσεις

Έδειξε το σπίτι της και έκανε θραύση στο διαδίκτυο! 🛖😲Κανείς δεν περίμενε να δει πώς είναι οι συνθήκες διαβίωσης του “θρύλου της επαρχίας”! 🧐😰 Άνοιξε τις πόρτες του παιδικού της σπιτιού τις φωτογραφίες του οποίου μπορείτε να βρείτε σε αυτό το άρθρο! 👇

Πολύ δεν γνωρίζουν όλοι ότι η Dolly Parton ήταν ένα από τα 12 παιδιά που ζούσαν σε μια μικροσκοπική λοβική καλύβα στο Sevierville του Tennessee. Το ταξίδι της από τη φτώχεια στο αστέρι ενθαρρύνει εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο.

Η οικογένειά τους εκτιμούσε ιδιαίτερα την αγάπη και την πίστη έναντι του υλικού πλούτου. Μεγάλωσε στα Smoky Mountains και η πρώιμη ζωή της σημαδεύτηκε από τη φτώχεια. Ζούσαν σε ένα μέρος όπου δεν υπήρχε ηλεκτρικό ρεύμα και τρεχούμενο νερό.

Όσον αφορά τη μουσική της καριέρα, αρχικά εμπνεύστηκε από την gospel μουσική της οικογένειάς της και τα μαθήματα κιθάρας του θείου της. Υπήρχαν πολλοί άνθρωποι που εξέφρασαν τη δυσπιστία τους, αλλά αργότερα αισθάνθηκαν περήφανοι για το γεγονός ότι την γνώριζαν πραγματικά προσωπικά.

Ο σύζυγός της έχει τις ίδιες αξίες και εκτιμά την απλότητα και την ιδιωτικότητα. Οι σύζυγοι απολαμβάνουν την ήσυχη ζωή τους στο Τενεσί και είναι οι πιο ευτυχισμένοι στον κόσμο παρά τις μέτριες συνθήκες και την έλλειψη πολυτέλειας.

Like this post? Please share to your friends: