“Μια κοιλιά που κρέμεται, κυτταρίτιδα και στρογγυλεμένα γόνατα!” Νέες σκανδαλώδεις φωτογραφίες της Ντέμι Μουρ βγαίνουν στην επιφάνεια το δίκτυο

Οι παπαράτσι βιντεοσκόπησαν το “κορίτσι για πάντα” χωρίς φίλτρα και προκάλεσαν σάλο στους θαυμαστές της! 🧐🎥 Έτσι μας ξεγελούν οι celebrities με την “τέλεια” εμφάνιση! 🤫😟 Δείτε τη διαφορά μεταξύ Instagram και πραγματικότητας σε αυτό το άρθρο! 👇

Όσο κι αν φαίνεται απίστευτο, αυτή η παγκοσμίου φήμης και καταξιωμένη ηθοποιός του Χόλιγουντ είναι ήδη στα 60 της χρόνια. Η Moore, ωστόσο, δεν φαίνεται καθόλου στην ηλικία της και συνεχίζει να αποτελεί όνειρο για τους άντρες. Συχνά δημιουργεί αυτή την “τέλεια” εικόνα του εαυτού της στο Instagram.

Παρ’ όλα αυτά, οι παπαράτσι δεν παύουν ποτέ να πιάνουν διασημότητες όταν δύσκολα το περιμένουν. Αυτή τη φορά ήταν η Moore που εμφανίστηκε στο στόχαστρο. Οι φωτορεπόρτερ δεν έχασαν την ευκαιρία και απαθανάτισαν το σώμα της ηθοποιού όπως πραγματικά φαινόταν. Αυτό αποτέλεσε μεγάλη απογοήτευση.

Όσοι ήταν κάτι παραπάνω από σίγουροι ότι δεν είχε κανένα ελάττωμα ή ατέλεια, δεν πίστευαν στα μάτια τους. Είχε κυτταρίτιδα στην κοιλιά και τους μηρούς της. Τα γόνατά της ήταν στρογγυλεμένα και έμοιαζε πραγματικά με την ηλικία της. Έγινε ολοφάνερο ότι τροποποιεί τις φωτογραφίες της πριν τις δημοσιεύσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Τι μπορείτε να προσθέσετε; Μη διστάσετε να μοιραστείτε τη γνώμη σας!

Like this post? Please share to your friends: