Μια πρόσφατα διαζευγμένη γυναίκα μετακόμισε στο παλιό σπίτι της γιαγιάς της και το μεταμόρφωσε πέρα από κάθε αναγνώριση

Ο κόσμος με αποκαλούσε “χαμένη” όταν χώρισα από τον άντρα μου και μετακόμισα στο σπίτι της γιαγιάς μου! 😅👎 Δεν είχαν ιδέα τι θα έκανα με αυτό, οπότε τους “χτύπησα” με το τελικό αποτέλεσμα! 😎👏Έμειναν κυριολεκτικά με το στόμα ανοιχτό το οποίο μπορείτε να δείτε και εσείς σε αυτό το άρθρο! 👇

Το σημερινό άρθρο αφορά μια γυναίκα που χώρισε μόλις πρόσφατα και χρειάστηκε να υπομείνει την κοροϊδία και την κριτική των άλλων. Ειδικά μετά την απόφασή της να μετακομίσει στο σπίτι που είχε κληρονομήσει από τη γιαγιά της, ο κόσμος την κορόιδευε ακόμα περισσότερο.

Το σπίτι βρίσκεται σε ένα κτίριο που κατασκευάστηκε τον 19ο αιώνα και το οποίο χρειαζόταν επειγόντως μια ριζική επισκευή. Η νέα ιδιοκτήτρια συμπαθούσε συνολικά το εσωτερικό του σπιτιού, οπότε αποφάσισε μικρές αλλαγές που έδωσαν στο διαμέρισμα μια πιο φρέσκια και μοντέρνα όψη.

Όλα ξεκίνησαν με μια μικρή ανάπλαση και μια αύξηση του πρώτου ορόφου (μετά από κάποιους χειρισμούς, κατέστη δυνατό να αυξηθεί από 80 τετραγωνικά μέτρα σε 85). Πάρθηκε η απόφαση να δημιουργηθεί ένας μεγάλος δημόσιος χώρος όπου θα ήταν βολικό να συγκεντρώνονται φίλοι και συγγενείς.

Το δάπεδο είναι ξύλινο και αποφάσισαν να βάψουν τους τοίχους λευκούς για να μεγαλώσουν οπτικά τον χώρο. Τα παράθυρα αντικαταστάθηκαν πλήρως και ένα σετ κουζίνας με σκούρες προσόψεις τοποθετήθηκε κοντά στο μεγαλύτερο παράθυρο.

Ο ιδιοκτήτης θεώρησε σκόπιμο να δημιουργήσει ένα μοντέρνο εσωτερικό, αλλά σχεδίασε να διατηρήσει την ιστορία του σπιτιού. Ως εκ τούτου, ορισμένα από τα έπιπλα της γιαγιάς της παρέμειναν εδώ, ενώ η ιδιοκτήτρια και ο σχεδιαστής αποφάσισαν επίσης να αφήσουν τους τοίχους από τούβλα για να τονίσουν την ιστορική εμφάνιση του σπιτιού.

Αποφάσισαν να αποκαταστήσουν τη σκάλα που οδηγεί στον δεύτερο όροφο, καθώς χρειαζόταν επισκευή. Μπορεί κανείς να δει και εδώ συρτάρια για αποθήκευση. Ο δεύτερος όροφος καταλαμβάνεται από 3 υπνοδωμάτια και ένα μπάνιο.

Η κύρια κρεβατοκάμαρα διέθετε προηγουμένως ένα τζάκι αντίκα, το οποίο δεν λειτουργούσε για πολλά χρόνια, οπότε αποφάσισαν να το ξεφορτωθούν και να δημιουργήσουν ένα σύστημα αποθήκευσης στη θέση του.

Από την κύρια κρεβατοκάμαρα μπορεί κανείς να βγει σε ένα γαλλικό μπαλκόνι. Και από το ισόγειο μπορείτε να φτάσετε στην πίσω αυλή, όπου υπάρχει ένας ευρύχωρος αχυρώνας, ένας λαχανόκηπος και χώροι αναψυχής.

Like this post? Please share to your friends: